Lifestlye AUTO
RUDI TOLIĆ JOŠ UVIJEK VOZI OPEL REKORDA 1700 C IZ 1967.

Ljubav duga pola milijuna kilometara

objavljeno prije 16 godina

Kada sam ga 1967. godine kupio u Ljubljani kod tadašnjeg generalnog zastupnika i dovezao u Split, Opel Rekord serije C je bio prvorazredna senzacija na ulicama. U to je doba naime bilo… više »

FORD FOCUS 2.0 TITANIUM

Zategnute bore najstabilnijeg kompakta

objavljeno prije 16 godina

Nedavno redizajnirani Focus druge generacije na test smo dobili s bogatom opremom Titanium te moćnim i razmjerno štedljivim benzincem od 145 KS. Osim atraktivnijom maskom, pozornost… više »

MAZDA CX-7 REVOLUTION

Samuraj 21. stoljeća

objavljeno prije 16 godina

Japanski crossover Mazda CX-7 križanac je SUV-a i sportskog kupea s iznimnim koeficijentom zraka od samo 0,34 Cw, a prvi put je predstavljen 2006. godine na autosalonu u Detroitu. Međutim,… više »

KORISNI SAVJETI VLASNICIMA AUTOMOBILA

Od doktora Marušića svi savjet traže, a on uvijek pomaže...

objavljeno prije 16 godina

KAKAV JE ALFIN DIZELAŠ 2.5 TDRedovito vas čitam i svaka vam čast na ovako iscrpnim odgovorima i savjetima. Mene konkretno zanima ako mi možete reći nešto o poznatom Alfinom 164… više »

OPEL ASTRA TWINTOP COSMO 1.9 CDTI

Do toplesa u 30 sekundi

objavljeno prije 16 godina

Volite li topless ili tijesan minimalni bikini, sasvim sigurno će vam srcu prirasti i Opel Astra Twintop koja je jednako atraktivna sa ili bez krova. Ona spada u popularnu klasu CC ili C+C… više »

KIA CEE’D 1.6 CRDI EX EUROPE

Korak u pravom smjeru

objavljeno prije 16 godina

Cee’d je prvo Kijino vozilo dizajnirano i proizvedeno u Europi. Konstruirano je u cilju ispunjavanja želja europskih kupaca za stilom, performansama, praktičnošću i… više »

CORVETTe CO6 BITURBO LYNX-PERFORMANCE SA 645 ‘KONJA’

Raketa sa drugog planeta...

objavljeno prije 16 godina

Na cestama u Hrvatskoj se s vremena na vrijeme mogu vidjeti izuzetno lijepi i skupi europski automobili od kojih zastaje dah i znalcima i laicima. Naši ljudi dubljeg džepa vole… više »

HONDA CIVIC HYBRID 1.3

Čuvar okoliša

objavljeno prije 16 godina

Nakon što je Toyota na hrvatsko tržište izbacila hibridni automobil pod nazivom Prius, za njima je krenula i Honda koja je plasirala svoj hibrid Civic IMA s 1.3-litrenim… više »

GLOBAL TOUR 2008.

Kad ga probaš, lakše se odlučiš

objavljeno prije 16 godina

Kako bi potencijalne kupce upoznala sa svojim motociklima i skuterima, tvrtka Global d.o.o. sa svojim poslovnim jedinicama - Piaggio i Skutermoto centrima, organizira tijekom svibnja u… više »

OLDTIMERI

Statusni simbol svoga doba

objavljeno prije 16 godina

Upravo se navršava 42 godina od predstavljanja Rekorda C, jednog od najuspješnijih Opela u povijesti. Taj je model krajem listopada 1966. europskim kupcima po povoljnoj cijeni… više »

AUTOMODELARSTVO JE SVE POPULARNIJE U HRVATSKOJ

Velike utrke malih automobila

objavljeno prije 16 godina

Trkaći automobil velikom se brzinom približava zavoju, u zadnji tren usporava i odmjerenim ga bočnim proklizavanjem savladava, ostavljajući crni trag guma na asfaltu, da bi zatim poput munje… više »

MOTO TEST - APRILIA 850 MANA

Dobitna kombinacija

objavljeno prije 16 godina

Revolucionarna Aprilia Mana 850 je moderno oblikovan motocikl s univerzalnim rješenjima namijenjen širokom krugu korisnika. Naime, mjenjač je automatski CVT, pa uobičajena ručna… više »

Savjeti električara - AKUMULATORI - VRSTE I ODRŽAVANJE

Najprije se skida minus klema

objavljeno prije 16 godina

Kao što znamo, glavni distributer struje u automobilu je akumulator odnosno popularno nazvan baterija. Stoga ćemo u ovom broju pokušati objasniti način njegovog rada i dati… više »

JAGUAR XF 2.7 D V6 PREMIUM LUXURY

Guta cestu, osvaja srca

objavljeno prije 16 godina

Kod elitnih automobila je 90 posto u ugledu, jer u visokoj klasi nema loših ni prosječnih modela. Jaguar XF, nasljednik modela S-Type, koji se proizvodio od 1998. do 2008., u tom… više »

PREDSTAVLJAMO - NOVA LANCIA DELTA

Snaga je u veličini

objavljeno prije 16 godina

Početkom ljeta na tržište stiže treća generacija Lancije Delte, kojom elitni Fiatov brand planira konačno planira ozbiljnije zagristi u elitni dio srednje klase. Talijanski je novitet… više »

skrolaj na vrh