Kultura
IDETE?

Veliki rock/metal i elektronski spektakli ovog ljeta u blizini Hrvatske

objavljeno prije 10 godina

Ako bi ovog ljeta voljeli more zamijeniti jezerom, a ujedno ste ljubitelji rock/metal scene, što kažete na See-Rock Festival na prekrasnom jezeru kraj Graza? Ako preferirate… više »

INMUSIC 2014

Kupujte na INmusicu bezgotovinski samo jednim pokretom!

objavljeno prije 10 godina

Od ove godine INmusic festival uvodi veliku novinu koja će svim posjetiteljima festivala i kampa omogućiti bržu i bezbrižniju kupovinu nego li svih prethodnih godina. Jedan zamah… više »

OBLJETNICA

Deseti Pozitivni koncert 28. i 29. studenoga u Domu sportova

objavljeno prije 10 godina

Kroz dva dana, 28 i 29 studenog, Pozitivan koncert još jednom će uz sjajan line up i jeftine cijene ulaznica podsjetiti na svoju edukativnu stranu. Pitanja vezana uz problematiku AIDSa… više »

GRIČEVANJE 2014

Sve je spremno za najbolje Gričevanje dosad

objavljeno prije 10 godina

Tjedan dana do početka trećeg izdanja Gričevanja, druženjem u Ožujsko pubu otkriven je potpuni program ovog glazbenog festivala inspiriranog starozagrebačkim legendama o vješticama, te… više »

VOL. 1

Liquosphere kreće iz Attacka

objavljeno prije 10 godina

Liquosphere je zamišljen kao glazbena večer kojom će vladati drum'n'bass u svom liquid funk i atmospheric stanju. Party se održava u suradnji s Klubikonom, a temeljna ideja je okupiti… više »

KEREMPUH

Stižu 38. Dani satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 10 godina

Dani satire Fadila Hadžića, jedan od najvećih domaćih i regionalnih festivala specijaliziranog teatra ove godine u Satiričkom kazalištu ˝Kerempuh˝ započinju 3. lipnja.… više »

NOVOSTI

Objavljen novi album Michaela Jacksona XSCAPE

objavljeno prije 10 godina

Danas je objavljen novi album Michaela Jacksona: "XSCAPE". Album je najavljen pjesmom "Love Never Felt So Good" za koju je objavljena i verzija s Justinom Timberlakeom, baš kao i remix… više »

FESTIVALI

StudentCuts ovog vikenda na Savi

objavljeno prije 10 godina

Na dvodnevnom događanju 16. i 17. svibnja 2014. u Studentskom domu Stjepan Radić (kino Forum), Jarunska 2, posjetitelji će imati priliku pogledati preko 8 sati filmova različitih kategorija,… više »

SPEKTAKL

Ulaznice za Maria Biondija u prodaji

objavljeno prije 10 godina

Iako još nismo posve zakoračili u ljeto, uvijek je pitanje kako da ono što duže traje. Odgovor na to, krajem godine dat će organizatori koncerta Marija Biondija jer će taj… više »

FILMSKA KRITIKA

Kako je rom-kom iz muškog skrenuo u ženski šovinizam

objavljeno prije 10 godina

Rom-kom je mrtav i tu smo činjenicu odavno prihvatili. Da li se to dogodilo preklanjskim fizičkim odlaskom sjajne Nore Ephron („When Harry Met Sally", „Sleepless In Seattle"),… više »

IAN RANKIN

Kralj Tartan noira otvara Noir Festival

objavljeno prije 10 godina

Noir Festival u suradnji s izdavačkom kućom Profil, ugostit će svjetski priznatog i poznatog pisca kriminalističkih romana Iana Rankina, koji će ujedno i otvoriti četvrto izdanje ovog lijepog… više »

CLUBBING

Senzualni program Kool Katz u zagrebačkom Klub.u 17. svibnja

objavljeno prije 10 godina

Kool Katz je klupska večer zamišljena kao spoj starih RnB hitova i RnB-a novijeg datuma u fuziji s 2 stepom i drugim soulful glazbenim pravcima koje nemate prilike slušati u… više »

BOX OFFICE

Susjedi iz pakla nasmijali sve osim Spider-Mana

objavljeno prije 10 godina

Ozbiljnih 51 milijuna dolara utrška rezultat je prva tri dana prikazivanja u američkim kinima komedije Susjedi iz pakla sa Zacom Effronom i Sethom Rogenom. Ovakvo otvaranje nitko… više »

INMUSIC 2014

Što još skriva Hidden Stage INmusic festivala

objavljeno prije 10 godina

Ako od 23. do 25. lipnja na INmusic festivalu ne budete sigurni za što ste od glazbe najviše raspoloženi, znajte da se na Hidden stageu skriva od svega ponešto i da je… više »

LAUGH OUT PROUD

Humorom protiv homofobije i transfobije

objavljeno prije 10 godina

Promocija slobode, različitosti i prihvaćanja - Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije, Udruga Studio Smijeha, Centar za građanske inicijative… više »

skrolaj na vrh