« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
NAJAVE

Festeeval - prvi hrvatski festival majica ovog vikenda + Stand Up 2nite

Vintage ljetnom vrtu dodajte glazbu, live bendove, DJ-e, razne sajmove i promocije, silent party te još puno toga i uz hladno piće, uživanje i opuštanje može početi

Vintage ljetni vrt vas zove
Vintage ljetni vrt vas zove (Vintage Industrial Bar)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Festeeval

,

festival majica

U ljetno i predljetno vrijeme Vintage Industrial Bar svojoj je ponudi dodao Ljetni vrt. Oazu za smirenje u zelenilu, a pod zvijezdama. Tome dodajte glazbu, live bendove, DJ-e, razne sajmove i promocije, silent party te još puno toga i uz hladno piće, uživanje i opuštanje može početi.

08.06. STAND UP OPEN MIC
U LJETNI VRT stižu komičari iz svih dijelova Hrvatske. Open Mic zamišljena je kao večer dobre zabave, smijeha i širenja stand up scene, a tko će sve biti, jer najavljen je i gost iznenađenja, najbolje da dođete provjeriti sami na prvu komičarsku večer u Savskoj 160.

FB EVENT -> https://www.facebook.com/events/1871795376477747/

09./10.06. FESTEEVAL: prvi hrvatski festival majica

U petak 9. i subotu 10. lipnja u prostoru Ljetnog vrta održat će se prvi hrvatski festival majica u organizaciji Pitsome Merchindisinga. Na njemu će se u ljetnom dvorištu Vintagea svojim kreativno riješenim štandovima predstaviti brojni nezavisni clothing brandovi raznih domaćih i regionalnih dizajnera., uz mnoštvo zanimljivih popratnih sadržaja.

Cilj festivala je uzdići dizajn svima omiljenog odjevnog predmeta - T-shirt majice - na jednu višu razinu, te predstaviti nezavisnu domaću i regionalnu T-shirt / streetwear scenu, obzirom da ona obiluje vrlo kreativnim i poduzetnim dizajnerskim imenima, kojima upravo pamučna majica predstavlja savršeni predmet ispoljavanja vlastite kreative.

KONCERTI

DAN 1. - petak 09., nastupit će Wanted Man - Johnny Cash Tribute + DJ program

DAN 2. - subota 10., sviraju Chris Ian  & Pangea Nirvana acoustic Tribute + DJ program

PROGRAM

- Pimp My T-shirt 

- Sam si otprintaj majicu 
- crtanje na majice - dizajneri, posjetitelji, posebno djeca crtaju na majice tekstilnim makerima 
- nagrađivanje najbolje uređenog štanda izlagača (posebno se tiče onih brandova koji sami osmisle izgled svog štanda i kreativnim rješenjima ga dorade) - nagrade osigurava Pitsome Merchandising
- izložba vintage majica - izložba majica iz 70ih, 80ih i 90ih godina raznih bendova, filmova, proizvoda i sl. 
- izložba retrospektive fotografija koncerata iz Vintage kluba, otprintanih na majicama 
- radionica sitotiska - demonstracija ručnog sitotiska, tehnike koja polako ali sigurno odumire u industrijskom smislu, no koristi se baš kod tiska na limitirane serije majica i ostalog promo materijala - u organizaciji i izvedbi Pitsome Merchandising (osvjetljavanje dizajna, tisak, fiksiranje...)

FB EVENTI

DAN 1: https://www.facebook.com/events/424169937967484/

DAN 2: https://www.facebook.com/events/765374376978615/

08.06.2017. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh