Knjiga
RECENZIJA KNJIGE

Pravne zavrzlame u novom romanu sjajnog Johna Grishama

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Mnogi se susretnu s gubitkom posla, pa čak i onda kada misle da su pronašli onaj posao kojim se žele baviti cijeli život. Mlada Samantha Kofer našla se u istom problemu. Kao… više »

RECENZIJA KNJIGE

Zaljubit ćete se u „Zabranjene ljubavi“

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Gospođa Firdevs udala se mlada. Kada se to dogodilo svi su ju u čudu gledali i pitali „Zar već?". No, ona se s osamnaest godina upustila u brak s gospodinom Melihom koji je u svojoj… više »

KNJIGE

Novo izdanje knjige Sedma republika Ante Perkovića

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Prva glazbena knjižara Rockmark u sklopu istoimene biblioteke pripremila je novo izdanje knjige Sedma republika novinara, pisca, kantautora ili možda najbolje rečeno multimedijalnog autora… više »

NOĆ KNJIGE 2018

Budućnost knjige tema je ovogodišnjeg sedmog izdanja Noći knjige

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Noć knjige 2018., manifestacija koja već sedmu godinu zaredom tematizira knjigu i popularizira čitanje, održat će se 23. travnja u povodu Međunarodnog dana knjige i autorskih prava i Dana… više »

RECENZIJA KNJIGE

Crta razdvajanja - triler koji će vas očarati

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Svakodnevica zna biti dosadna, obeshrabrujuća i ne motivirajuća za mnoge ljude. Upravo je to razlog koji je ponukao mladu Maud da krene na zastrašujuć put pun tragedije i straha.… više »

RECENZIJE

Tajne sretnoga života – Stravična istina jednog povijesnog događaja

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Londonski Blitz jedan je od stravičnih povijesnih događaja koji će se uklesati u englesku povijest i zauvijek promijeniti ljudske živote. Znatiželjna mlada studentica iz Oxforda, Kendra Van… više »

RECENZIJE

„Život ili smrt“ - Napeti krimić pun intriga koji će vas oduševiti

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Odrastati u klimavim obiteljskim situacijama najčešće rezultira klimavim životom pojedinaca što zaista nije jednostavno. Audie je na žalost bio točno taj kojemu će se život… više »

STIGLA!

Objavljena Pobjeda autorice Elle Kennedy - za najromantičnije Valentinovo

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Za ovo Valentinovo, čitateljice diljem Hrvatske i regije posebno će razveseliti gost iznenađenja - John Tucker. Ako ne znate o kome je riječ, pravo je vrijeme da se upoznate sa… više »

RECENZIJE

Novac pokreće svijet, ali i sve članove obitelji Plumb

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Čitav svijet je jedno vrijeme brujao o knjizi "Gnijezdo", a napokon smo istu tu knjigu dobili i na hrvatskom u nakladi Mozaik Knjige. Da se radi o iznimno popularnoj knjizi apsolutno nema… više »

Ana Jembrek, voditeljica Book Cluba (isječak iz videa o predstavljanju Book Cluba)
Jedva čekamo!

Book Club s Anom Jembrek i ćaskanje o romanu "Priča završava s nama" u izdanju Naklade Neptun

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Priča završava s nama roman je kojim je autorica Colleen Hoover osvojila svjetsku publiku, a zavrtjela je i glavama hrvatskih čitatelja, to sad već znaju svi. Nakon što je… više »

NOVI NASLOVI

„Žena u kabini 10“ odličan je primjer klasičnog krimića, ali za nove generacije

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Ruth Ware trenutačno je jedna od najpopularnijih autorica krimića/trilera u svijetu. Iznimno je popularna među holivudskom elitom, pa ne čudi da se interes prelio na top-ljestvice. Dosad su… više »

RECENZIJE

„Grimizna kraljica“ je odličan početak serijala čiji nastavak jedva čekamo

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Victoria Aveyard stekla je veliku popularnost već prvom knjigom "Grimizna kraljica", a brojni svjetski mediji knjigu su popratili sjajnim kritikama. Kako su istaknuli, radi se o knjizi koja… više »

INTERVJU

COLLEEN HOVER: Sviđa mi se i kad netko kaže da je bacio moju knjigu u zid

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Colleen Hoover već je imala status fenomena suvremenog nakladništva nizom knjiga (Slammed, Point of Retreat, This Girl, Hopeless) objavljenih samo u elektroničkom izdanju kad su… više »

NAPOKON

Hoću knjigu Megastore otvara se 2. studenoga

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Nakon velikih turbulencija koje su proteklih nekoliko mjeseci potresale svijet hrvatskog knjižarstva, ponovno se otvara najveća knjižara u Hrvatskoj, u Bogovićevoj 7 u Zagrebu, naziva Hoću… više »

DOĐITE

Interliber slavi jubilarno 40. izdanje

objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci

Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER ove godine obilježava svoje jubilarno, 40. izdanje. Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najznačajnije… više »

skrolaj na vrh