« Knjiga
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
JEDINO MOGUĆE

Na Međunarodni dan poezije, otkrijte snagu pisane riječi – online

Poetska kampanja Platite kavu stihom tvrtke Julius Meinl ove će se godine u Hrvatskoj održati na društvenim mrežama

Ipak online
Ipak online (Arhiva)
Više o

sithovi

,

Međunarodni dan poezije

U posljednjih šest godina u poetskoj kampanji tvrtke Julius Meinl Platite kavu stihom, samo u Hrvatskoj prikupljeno je više od sto tisuća napisanih stihova, sudjelovalo je više od tisuću ugostiteljskih objekata, a u cijelom svijetu možemo govoriti o stotinama tisuća napisanih stihova. Nažalost, zbog teške situacije izazvane korona virusom ove godine na Međunarodni dan poezije, 21. ožujka, kampanja se neće održati u 150 ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.

Međutim, u subotu stih možete objaviti na službenom Facebook ili Instagram profilu Julius Meinl Hrvatska te kao post na svom Instagramu i označiti s #PayWithAPoem. Na taj način će se i vaš stih računati u borbi protiv nepismenosti zajedno s globalnom dobrotvornom organizacijom Worldreader. Poetski događaj Platite kavu stihom uz poruku Svaki stih se broji ima cilj prikupljanja 100 tisuća stihova/donacija kao potporu globalnoj pismenosti. Prikupljenim sredstvima financirat će se projekti opismenjavanja u Etiopiji, Keniji i Indiji, zemljama koje su najviše pogođene problemima slabe pismenosti, a iz kojih potječe Julius Meinl kava.

#StayHome #PayWithAPoem

Zašto ne biste, na trenutak, zaboravili na emojije, savršeno filitrirane fotografije i gifove? Zašto ne biste emotikone pretvorili u prave emocije? U vremenima kada nam je empatija prijeko potrebna, kada će iskrene emocije, briga za drugoga i društvena odgovornost postati najvrjednija valuta, ove godine, u subotu 21. ožujka, na Međunarodni dan poezije, ostanite doma, inspirirajte se Julius Meinl šalicom kave ili čaja i otkrijte poetsku snagu riječi. Čekamo vas online, jer svaki stih se broji!

18.03.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh