Hrvatska nema prethodne stranice
TREBA!

Arijana Lekić-Fridrih i bitka s "moliteljima"

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Arijana Lekić-Fridrih je hrabra žena, tu nema dileme - uz sve ostale uvrede koje uvijek dobiva prve subote u mjesecu, hrabro stojeći pred klečavcima i njihovom načinu razmišljanja,… više »

PRAZNIK RADA

Pa ono, sretan vam... praznik rada, jel'

objavljeno prije 18 dana

Dragi naši, sretan vam Međunarodni dan rada iliti Praznik rada iliti prvi svibnja iliti prvi maj... kako god želite. Što da vam zaželimo?! Ništa dobro ne možemo… više »

EH, DA...

Postizborno jutro - što dalje?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dakle, jutro je obično pametnije od večeri, no možda ovoga puta nije baš tako... dakle, da vidimo rezultate izbora... Neslužbeni rezultati DIP-a nakon obrađenih gotovo… više »

VIJESTI

Ogromna izlaznost na izborima u HR

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Državno izborno povjerenstvo je u 17 sati objavilo da je do 16:30 na izbore izašlo 50,6 posto građana koji imaju biračko pravo. To je za 16,2 posto više nego na posljednjim… više »

IZBORI

Svi na izbore, nema druge države od ove!!

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Državno izborno povjerenstvo (DIP) pozvalo je birače da ostvare svoje pravo i glasuju. „Vidimo se na biralištu", poručuju biračima iz DIP-a. Osim u Hrvatskoj, saborske zastupnike… više »

USKRS

Sretan vam Uskrs, najdraži naši

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Sretan vam Uskrs, draga naša ekipo i vjerni čitatelji... redakcija Metro portala želi vam sve ono što vam u životu treba ili nedostaje - sreće, zdravlja, veselja, ljubavi,… više »

NAPOKON

Napokon pametna nacionalna kampanja

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Vodeći brand menstrualnih uložaka Libresse pokrenuo je novu nacionalnu kampanju borbe protiv menstrualnog siromaštva u sklopu koje će omogućiti besplatne menstrualne uloške za… više »

LJETNO VRIJEME

Vrijeme se mijenja - sat vremena unaprijed

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Ljetno radno vrijeme za ovu, 2024. godinu, počinje noćas, između 30. i 31. ožujka u 2 sata pomicanjem kazaljki za jedan sat unaprijed, pa će se vrijeme računati kao 3 sata ujutro. Ujedno, od… više »

EH, DA...

Lex AP i opasnost orbanizacije Hrvatske

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Svaka se politika dobrim dijelom zasniva i na simboličkim aktima pa tako i politika aktualne vladajuće koalicije premijera Andreja Plenkovića: jedan od posljednjih činova na zadnjoj sjednici… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 29. veljače 2024.

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Dnevni horoskop za 29. veljače, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Ribe trebaju držati emocije pod kontrolom, Lavovi trebaju uživati u svojoj… više »

COOL

Besplatne skripte za državnu maturu!

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Skripte za maturu jedan su od najvažnijih alata za maturante koji im pomaže u pripremi najvažnijeg ispita u životu. Upravo zato je važno pronaći pouzdane skripte koje će im olakšati… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 18. do 24. veljače 2024.

objavljeno prije 3 mjeseca

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce polako već dolazi kraju svog godišnjeg puta kroz znak Vodenjaka, a taman su mu se naselili i Merkur i Mars i Venera...… više »

MDA

Predizborni šareni baloni hrvatske vlasti

objavljeno prije 3 mjeseca

Uoči svakih parlamentarnih izbora (i) u Hrvatskoj je jasno vidljiva praksa aktualne vlasti da istovremeno najavljuje i odgađa izvjesne značajne političke odluke. Takvi primjeri često se… više »

ZANIMLJIVO

AI4Health.Cro inovacijsko natjecanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Jeste li znali kako se značajan broj pacijenata (statistike u razvijenim zemljama kažu čak više od 10 %) hospitalizira ubrzo nakon prethodne epizode hospitalizacije? Troškovi… više »

TIHA MISA

14. Tiha misa na Peristilu

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Ove subote održat će se četrnaesta po redu „Tiha misa", skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić- Fridrih. "Tiha misa" je reakcija na sve intenzivniju… više »

skrolaj na vrh