Hi-tech
RETRO

Retro igrice u zamahu

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

S dvanaest ili trinaest godina sam na svom Game Boyu satima igrala igrice kao što je „DuckTales". To je potjera za pet dragocjenih predmeta širom Zemlje, a u centru… više »

COOL

Garmin Connect dobiva novi izgled

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Stižu opsežna ažuriranja aplikacije i web stranice Garmin Connect. Ova ažuriranja pružaju jednostavnije i personalizirano iskustvo početne stranice fokusirajući se na metriku zdravlja i… više »

ODLIČNO!

Garmin donosi novosti u seriju elegantnih i pametnih satova Lily 2

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Garmin predstavlja Lily 2 seriju - novu generaciju malih i modnih pametnih satova koji nude funkcije povezane sa zdravljem, wellnessom i sličnim funkcijama. Dostupan je u dva modela, Lily 2 i… više »

BRAVO

Sjajan posao Huaweija sa Watch GT 4

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Krajem prošle godine u Dubaiju plasirana je zanimljiva vijest koje je ubrzo zavladala naslovnicama svjetskih tech medija - isporuke HUAWEI WATCH GT 4 dosegle su impresivnu brojku od… više »

GARMIN

HRM-Fit mjerač otkucaja srca za žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Garmin je danas predstavio HRM-Fit, svoj najnoviji mjerač otkucaja srca kreiran za žene. S dizajnom na štipaljku, pričvršćuje se na sportske grudnjake srednje i visoke potpore… više »

SJAJNO!

Baterija HONOR-a Magic6 Lite traje do 2 dana

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Globalni tehnološki brend HONOR najavljuje dolazak novog pametnog telefona HONOR Magic6 Lite u Hrvatsku. Riječ je o uređaju koji donosi revolucionarni pomak u performansama baterije i… više »

WOW

HONOR Magic V2 može bez problema izdržati više od 400.000 savijanja

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Tehnologija integralnog oblikovanja utora i klinova omogućuje uspješnu integraciju poklopca osovine šarke i tijela šarke, što značajno smanjuje unutarnji prostor i… više »

SAVJETI

Psihofizička dobrobit kao imperativ 2024.

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Prema zadnjem velikom istraživanju tvrtke Huawei većina stanovnika Europe, njih čak 91% , želi poboljšati barem jedan aspekt života koji se odnosi na zdravlje i fitness spremu.… više »

COOL

HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Tehnologija integralnog oblikovanja utora i klinova omogućuje uspješnu integraciju poklopca osovine šarke i tijela šarke, što značajno smanjuje unutarnji prostor i… više »

WOW

Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC, jednim od vodećih svjetskih brendova za gaming monitore i IT dodatke, kako bi predstavili Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 zakrivljeni gaming… više »

WOW

HONOR i Porsche Design udružili snage

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Globalni tehnološki brend HONOR i luksuzni lifestyle brend Porsche Design najavili su strateško partnerstvo. Oba brenda vođena su vizijom stvaranja inovativnih proizvoda koji… više »

POKLONI

Huawei last minute vodič za blagdansko darivanje

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Kako je blagdanska sezona u punom zamahu, većina nas razbija glavu s problemima oko odabira i kupovine adekvatnih poklona za svoje najdraže osobe. Bez obzira radi li se o daru najbližim… više »

OPA! ;)

Odmotajte AOC-ov ultimativni Gamer's Gift vodič

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Ove blagdanske sezone istražite pikseliziranu avanturu osmišljenu za različite osobnosti gamera. Otkrijte idealnog tehnološkog suputnika namijenjenog za natjecateljskog… više »

BLAGDANI

Huawei vam popravlja blagdane

objavljeno prije 10 mjeseci

Huawei će ovog prosinca održati niz interaktivnih radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

RECENZIJA

Huawei P60 Pro - recenzija sjajnog uređaja

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Huawei P60 Pro je jedan od telefona koji nas je ove godine možda i najviše iznenadio, jer nism očekivali da će se promijeniti toliko stvari u odnosu na P50. No, krenimo od početka -… više »

skrolaj na vrh