« Hi-tech
objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana
WOW

HONOR i Porsche Design udružili snage

Početkom 2024. u Kini predstavljaju prvi zajednički razvijen pametni uređaj

HONOR & Porsche Design
HONOR & Porsche Design (Arhiva)

Globalni tehnološki brend HONOR i luksuzni lifestyle brend Porsche Design najavili su strateško partnerstvo. Oba brenda vođena su vizijom stvaranja inovativnih proizvoda koji kombiniraju funkcionalan dizajn s vrhunskom tehnologijom te vrijednostima dosljednog posezanja za novom izvrsnošću i pomicanja granica. Obje će tvrtke tako kombinirati svoju filozofiju dizajna kako bi stvorile vrhunske uređaje i kupcima ponudile luksuzno korisničko iskustvo u svijetu elektronike.

Najbolje od oba svijeta

Zahvaljujući značajnim istraživačkim i razvojnim sposobnostima, HONOR je postao predvodnik raznih tehnologija. Otkako je počeo samostalno poslovati prije 3 godine, u kratkom razdoblju pozicionirao se kao lider u industriji pametnih telefona, i preklopnih telefona i mobilnih inovacija. HONOR-ov portfelj proizvoda i usluga impresionira pametnim, inovativnim proizvodima koji nude vrhunsko korisničko iskustvo i izvanredne značajke, osobito u područjima koja su najrelevantnija za potrošače, uključujući trajanje baterije, tehnologiju zaslona te fotografiju i video. HONOR je dokazao da ima sposobnost visokog pozicioniranja kada su u pitanju pametne tehnologije.

Porsche Design u ovu suradnju unosi svoju jedinstvenu dizajnersku ekspertizu i dugogodišnje iskustvo u segmentu luksuza. Prestiž i uspjeh brenda proizlaze iz bezvremenske, funkcionalne i purističke filozofije dizajna, kako ju je definirao profesor Ferdinand Alexander Porsche, koji je dizajnirao legendarni Porsche 911 i stvorio prvi potpuno crni ručni sat na svijetu. Porsche Design iza sebe ima i više od 15 godina iskustva u industriji pametnih telefona, dizajnirajući i razvijajući brojne uređaje s visokim performansama.

"Ekskluzivno partnerstvo s HONOR-om prekretnica je za daljnje širenje Porsche Design portfelja legendarnih električnih proizvoda. HONOR je savršeni partner s kojim ćemo potaknuti inovacije i ponuditi našim kupcima uzbudljive nove proizvode koji savršeno kombiniraju izniman dizajn, s izvanrednim mogućnostima. Dijelimo zajednički cilj da postanemo lideri u modernom luksuznom segmentu pametnih uređaja", istaknuo je Stefan Buescher, predsjednik Izvršnog odbora Porsche Lifestyle grupe.

"Čast nam je surađivati s partnerom kao što je Porsche Design te istražiti kako otvorena i inovativna suradnja može spojiti izniman dizajn i izvanredne performanse kako bi dovela vrhunsku tehnologiju u premium segment pametnih uređaja. HONOR-ov dizajn usmjeren na čovjeka uklapa se u filozofiju Porsche Designa, s težnjom za stvaranje inteligentnih luksuznih proizvoda koji će ubrzati mobilni životni stil ljubitelja tehnologije i obožavatelja Porschea. Ovakva dugoročna suradnja između HONOR-a i Porsche Designa otvara nove uzbudljive prilike za jačanje našeg brenda na tržištima diljem svijeta", naglasio je George Zhao, direktor tvrtke HONOR.

Spajanjem inovativnih tehnologija, pionirskih koncepata proizvoda i bezvremenske estetike, ova dva brenda teže donošenju vrhunskih inovacija i vrhunskog purističkog dizajna u svijet luksuznih pametnih uređaja. Prvi zajednički razvijen pametni uređaj HONOR-a i Porsche Designa bit će predstavljen u Kini u siječnju 2024. 

22.12.2023. 14:53:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh