Fun
ZAHVALJUJUĆI MIKROČIPU

Izgubljena mačka se vratila nakon devet godina

objavljeno prije 16 godina

Jednomu se paru vratila mačka koja je bila nestala prije devet godina, objavilo je u srijedu britansko društvo za zaštitu životinja. Dixie, 15-godišnja crvena mačka,… više »

Einsteinov sat ponuđen na dražbi

objavljeno prije 16 godina

Sat švicarske marke Longines trebao bi postići cijenu između 20.000 i 30.000 dolara (14.000 do 21.000 eura), drži ta kuća. Sat će biti ponuđen uz niz fotografija Alberta Einsteina s… više »

U MOJOJ ULICI PRODAJE SE ... LIJEK?

Antibiotik iz marihuane?

objavljeno prije 16 godina

Bakterije otporne na antibiotike i super-bakterije dobile su novog neprijatelja na najneočekivanijem mjestu – u lišću marihuane. Određeni spojevi pokazali su izvrsne rezultate u… više »

Uhvati duh ljeta!

Pogledajte galeriju 4. kola nagradne igre

objavljeno prije 16 godina

Stalno ponavljamo da izbor najboljih fotki nije lagan, a dokaz za tu tvrdnju je galerija fotografija koje su ušle u uži izbor. Svaka kategorija bila je prilično ravnopravno… više »

VJERA PRATI TRENDOVE

Japanski hram nudi božansku zaštitu za računala

objavljeno prije 16 godina

Zaštitu računala od virusa i drugih "napasti" u tehnološki naprednom Japanu više ne nude samo programeri nego i bogovi. Odnedavno vjernici mogu donijeti… više »

MAŠTA ČINI SVAŠTA

Grčki poštari pretekli zombije

objavljeno prije 16 godina

Naslov "Grčki seoski poštari i broj njihovih opoziva" u zadnjem je trenutku osvojio srca publike i za dlaku pretekao favorizirane "Ljude koji ne znaju da su mrtvi"… više »

E KAD TE NE IDE

Bijeg iz zatvora nije za svakoga

objavljeno prije 16 godina

Belgijski zatvorenik, koji je u srijedu pokušao pobjeći iz zatvora u Liegeu, bio je predebeo, pokazalo se da se boji visine, a i uže kojim se trebao spustiti u slobodu bilo je… više »

RADNI UVJETI

Meksikanci imaju klimatizirane narkotunele

objavljeno prije 16 godina

'Narkotunel' u izgradnji, 60 metara od meksičko-američke granice opremljen željezničkom tračnicom, ventilacijom i klimatizacijom, otkriven je ispod jedne kuće u gradu Mexicali, objavila je… više »

UHVATI DUH LJETA!

Odabrani dobitnici najboljih fotki 4. kola

objavljeno prije 16 godina

Dragi čitatelji, ozbiljno ste nas shvatili! Prava poplava fotografija svakodnevno nas je stavljala na sve veće muke i proširivala izbor favorita za nagrade. Odabir, kao i u svakom kolu… više »

JEDAN NA JEDAN

Australskog džogera napao klokan

objavljeno prije 16 godina

Jedan je australski džoger u ponedjeljak završio u bolnici nakon što ga je tijekom trčanja u predgrađu Melbournea napao klokan, objavila je služba hitne pomoći iz tog grada.… više »

ima i toga...

Natjecanje u brzom pisanju SMS-ova

objavljeno prije 16 godina

Prvo nacionalno natjecanje u brzom pisanju SMS poruka "SMS obračun 2008" održavat će se u devet hrvatskih gradova od 6. do 20. rujna ove godine u organizaciji mobilnog operatera… više »

UHVATI DUH LJETA!

Video natječaj još uvijek traje!

objavljeno prije 16 godina

Ljeto još uvijek traje, no rijetki su ostali na obalama uživati u toplom moru i miru opustjelih plaža. Vjerujemo da ste imali dovoljno vremena sortirati ljetne doživljaje i poslati ih… više »

NEZASITNOST

Nigerijac se mora razvesti od 82 žene

objavljeno prije 16 godina

Mohammadu Bello Abubakar, 84-godišnjak i glava čak i po afričkim mjerilima ogromne obitelji, mora se razvesti od većine svojih žena jer ih po zakonu ima previše. Abubakar ima… više »

Poziv

objavljeno prije 16 godina

Dođe Mujo u doktorsku ordinaciju, a oba mu uha crvena i opečena. - Šta se zbi - upita doktor. - Ma, pegl'o košulju kad me neko nazv'o na telefon, a ja u žurbi pograbio peglu… više »

BLJAK

Inflacija opasno poskupjela meso štakora

objavljeno prije 16 godina

Inflacija ostalih vrsta mesa učinila ih je nedostupnima siromašnim ljudima, pa je porasla potražnja za štakorovim. Kilogram "štakorovine" danas košta… više »

skrolaj na vrh