Fun

Odvjetnik usluge naplaćivao striptizom

objavljeno prije 16 godina

Američki odvjetnik suspendiran je na više od godinu dana jer je svoje usluge striptizeti djelomično naplatio tako da je za njega morala plesati gola. Odvjetnička komora države Illinois… više »

SVEMIRSKA PROSTRANSTVA

Kina se priprema za let u svemir

objavljeno prije 16 godina

Kineski astronauti koji se pripremaju za novu svemirsku misiju stigli su u ponedjeljak u svemirski centar iz kojeg će kasnije ovog tjedna biti lansirana letjelica Shenzhou VII, objavili su… više »

Pronađen dijamant vredniji od 12 milijuna dolara

objavljeno prije 16 godina

Rudari u južnoafričkom kraljevstvu Lesotu pronašli su jedan od najvećih dijamanata na svijetu od gotovo 500 karata, objavila je u nedjelju rudarska grupacija Gem Diamonds. Dijamant je… više »

Ugandski ministar najavio rat minicama

objavljeno prije 16 godina

James Nsaba Buturo, ugandski ministar za etička pitanja pokrenuo je kampanju protiv nošenja minica tvrdeći da su glavna prijetnja moralu ali i javnoj sigurnosti. Buturo je najavio… više »

PROMETNU I VOZAČKU MOLIM

Talijani manipulirali semaforima radi zarade

objavljeno prije 16 godina

Nekoliko talijanskih općina našlo se na meti državnog odvjetništva zbog manipuliranja semaforima u cilju naplate kazni neopreznim vozačima. Zahvaljujući manipuliranim… više »

Najstariji muškarac na svijetu proslavio rođendan

objavljeno prije 16 godina

Najstariji muškarac na svijetu proslavio je u četvrtak 113. rođendan i u svom domu na jugu Japana pričao novinarima o svom sretnom životu i zdravom apetitu. "Sretan sam",… više »

86 odvjetnika brani oženjenoga sa 86 žena

objavljeno prije 16 godina

Koalicija skupina za zaštitu ljudskih prava na sjeveru Nigerije unajmila je 86 odvjetnika koji će braniti muškarca oženjenog s 86 žena, koji je trenutačno u pritvoru zbog… više »

Turski hotel zbog zavođenja strankinja otpustio svo muško osoblje

objavljeno prije 16 godina

Mali hotel na turskoj mediteranskoj obali otpustio je svo muško osoblje zbog stalnih ljubavnih afera s gošćama hotela.  Pelin Yucel, upraviteljica hotela Image u Marmarisu,… više »

OPASNO BRZA HRANA

Dostavljač pizze kažnjen jer je prebrzo vozio 'brzu hranu'

objavljeno prije 16 godina

Kada ga je policija uhitila i kaznila on je svojim motociklom vozio 55 km iznad maksimalne dopuštene brzine.  Dvadesetogodišnji raznosač pizza, koji je, kako se ustanovilo,… više »

Izabrana fotka ljeta!

objavljeno prije 16 godina

Tjedan dana intenzivnog glasanja je za nama, i Fotka ljeta je tu. Borba glasača bila je vrlo izjednačena, nekoliko se fotki već prvi dan izdvojilo među favorite i na kraju su presudile… više »

Bratska žestica

Švercali alkohol kroz cijevi

objavljeno prije 16 godina

Stanovnike hladnog sjevera Europe oduvijek je pratila reputacija ljubitelja alkohola, a ljubav prema alkoholu u kombinaciji s niskim plaćama izazov je za šverc i izbjegavanje redovnih… više »

Zdravstveno osiguranje za kuniće

objavljeno prije 16 godina

U Nizozemskoj psi i mačke već tradicionalno imaju zdravstveno osiguranje, a odsad će im se u tom pridružiti i kunići jer je osiguravatelj životinja Petplan ponudio odgovarajuću policu.… više »

ZNAJU ONE KAMO IDU

Krave imaju magnetski osjet smjera

objavljeno prije 16 godina

Krave dok pasu najčešće su okrenute prema Sjevernom ili Južnom polu, tvrde njemački znanstvenici nakon proučavanja 308 krda uz pomoć satelitskih snimaka Google Eartha. To naznačuje da… više »

stvarno je Buddy

Pas nazvao 911 i spasio vlasnika

objavljeno prije 16 godina

Buddy se u pravom trenutku sjetio svoje obuke, te nazvao 911 i tako spasio svog vlasnika Joea Stalnakera kojemu je pozlilo. Na audio zapisu službe za hitne intervencije grada Scottsdalea u… više »

Šišmiši u beogradskoj Palači pravde

objavljeno prije 16 godina

U beogradskoj Palači pravde "stanuje dosta šišmiša, ali nitko im ne smije ništa, jer su zakonom zaštićeni", piše u subotu beogradski list… više »

skrolaj na vrh