Film
KREĆE 31. SVIBNJA

"Animafest" dovodi odlične svjetske filmove i istaknute goste

objavljeno prije 13 godina

Uz izbor ponajboljih filmova iz recentne svjetske produkcije animiranog filma, Svjetski festival animiranog filma Animafest Zagreb, što će se održati od 31. svibnja do 5. lipnja u… više »

SJAJNO OTVARANJE

Film "Pirati s Kariba: Nepoznate plime" zaradio 90 milijuna dolara ovoga vikenda

objavljeno prije 13 godina

"Pirati s Kariba: Nepoznate plime" zaradili su 90,1 milijun dolara na američkim blagajnama prvog vikenda prikazivanja, nešto manje od predviđenog, ali i dalje najviše od svih… više »

POPIS DOBITNIKA

Cannes: Zlatna palma za "The Tree od Life"

objavljeno prije 13 godina

Američki redatelj Terrence Malick osvojio je Zlatnu palmu za film "The Tree od Life", prenosi Hina. Nagradu je u ime redatelja koji izbjegava kamere primio Bill Pohlad, jedan od… više »

NAJAVA FILMA

Mamurluk 2 - intervju s glavnim glumcima

objavljeno prije 13 godina

Bradley Cooper, Ed Helms i Zach Galifianakis, glavni akteri Mamurluka, u nastavku filmskog hita ponovno prolaze kroz razne nevolje ali na potpuno novoj lokaciji. Stu, Phil i Alan bude se u… više »

ŠALA ILI NE, LETIŠ VAN

Lars von Trier izbačen s FF-a u Cannesu zbog šale o nacizmu

objavljeno prije 13 godina

Danski filmski redatelj Lars von Trier izbačen je u četvrtak s Filmskog festivala u Cannesu pošto je dan ranije na konferenciji za novinare, očito u šali, kazao za sebe da je… više »

OD 22. DO 28. SVIBNJA

Peti Festival židovskog filma posvećen ženama holokausta

objavljeno prije 13 godina

Peti Festival židovskog filma, u okviru kojega će se od 22. do 28. svibnja u zagrebačkom kinu Europa prikazati 56 dugometražnih, kratkometražnih, igranih i dokumentarnih filmova, održava se… više »

animafest kino europa animirani film
BOGAT PROGRAM

21. Animafest: 69 filmova u 7 kategorija

objavljeno prije 13 godina

Za Grand Prix će se natjecati devet filmova, koji predstavljaju presjek najvrednijih i najvažnijih radova nastalih u posljednje tri godine diljem svijeta. Među njima su "Doviđenja, gospodine… više »

ZASIĆENJE

Doktorica Cuddy napušta doktora Housea

objavljeno prije 13 godina

Edelstein je u priopćenju naglasila da je odluku o napuštanju serije, u kojoj je glumila doktoricu Lisu Cuddy, šeficu mrzovoljnom, ali briljantnom liječniku Gregoryju Houseu,… više »

CANNES

Belmondu Zlatna palma za životno djelo

objavljeno prije 13 godina

Nasmijani 78-godišnji Belmondo bio je vidljivo dirnut, uzbuđen i sretan, u krugu svojih prijatelja iz "starije" generacije, među kojima su bili Claudia Cardinale i Claude Lelouch, kao… više »

PRIČA O RATU U BIH

Angelina Jolie predstavila film "In the Land of Blood and Honey"

objavljeno prije 13 godina

"In the Land of Blood and Honey" (U zemlji krvi i meda) u Sjedinjenim će Državama u kina krenuti 23. prosinca, točno na vrijeme da uđe u razmatranje za sljedeće Oscare, objavili su… više »

PRVI POSJET IZRAELU

Braći Coen nagrada od milijun dolara

objavljeno prije 13 godina

Braća Coen primila su godišnju nagradu Dana Davida kojom sveučilište u Tel Avivu nagrađuje zaslužne znanstvenike i umjetnike. Prije dodjele Joel Coen rekao je novinarima da je… više »

BOGAT PROGRAM

Ciklus novog španjolskog filma od 16. do 30. svibnja

objavljeno prije 13 godina

Otvorenje ciklusa, na kojemu će biti prikazano desetak filmova, bit će u ponedjeljak, 16. svibnja u 20 sati, kada će se prikazati crnohumorna drama "Kutija" redatelja Juana Carlosa Falcona,… više »

EKSKLUZIVNO

Woody Allen u Cannesu o Carli Bruni i novom filmu

objavljeno prije 13 godina

Najava vašeg filma ne otkriva baš ništa o njegovoj radnji. Je li to namjreno? Da, namjerno je, jer što manje ljudi znaju, bolje je. Želim da publika bude… više »

POČELO JE....

Otvoren 64. filmski festival u Cannesu

objavljeno prije 13 godina

Uručenjem počasne Zlatne palme za osobite zasluge u svijetu filma talijanskom redatelju Bernardu Bertolucciju u srijedu navečer je svečano otvoren 64. Filmski festival u Cannesu, izvijestio… više »

PRIČEKAJMO

Johnny Depp nije siguran da će snimati 5. dio Pirata s Kariba

objavljeno prije 13 godina

Američki filmski glumac Johnny Depp izjavio je kako nije siguran da će snimiti i peti nastavak "Pirata s Kariba", pišu američki mediji, prenosi Hina. Depp je za Hollywood Reporter… više »

skrolaj na vrh