Film
FZFF

Jeste li spremni za Incident & Izvanzemaljsko?

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Maraton SF trilera, crnohumornih komedija, ponoćnih horora i drugihfantastičnih ostvarenja europske i svjetske kinematografije, nastavlja se. Peti dan Fantastic Film festivala donosi 4… više »

TFF

Deseti Tabor Film Festival od 8. do 14. srpnja

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Deseti Tabor Film Festival, međunarodni festival kratkometražnoga filma koji će se održati od 8. do 14. srpnja u Kumrovcu i Velikom Taboru kod Desinića, u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji… više »

NOVI FILMOVI

Što gledati u kinima ovoga ljeta?

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Tijekom ovih sparnih ljetnih dana većina meterologa preporučuje da ostanemo kući, upalimo klimu i uživamo u hladnoći dok možemo. Ali, odlazak u kino nikome neće naškoditi, osobito zbog… više »

FZFF

Juan i živi mrtvaci u ljetnom kinu Tuškanac

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Nekoliko stupnjeva hladnija Ljetna pozornica na Tuškancu, odlična crna komedija UBOJICA JOE i intrigantni triler MALE SMRTI u subotu je privuklo mnoštvo gledatelja drugog dana… više »

FZFF

Projekcijom filma BLJEŠTAVILO otvoren 1. Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Fantastic Zagreb Film Festival, koji se ove godine održava od 29. lipnja do 6. srpnja u Zagrebu, jučer je otvoren projekcijom njemačkog filma BLJEŠTAVILO, na Ljetnoj pozornici… više »

FZFF

Nakon nekoliko desetljeća zaborava Fantastic Zagreb otvara ljetnu pozornicu na Tuškancu

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Film se vraća na Tuškanac! Nekad napušteno kino, u srcu šume, na samo 5 minuta hoda od Ilice i gradske vreve, novi je fantastični set ovogodišnjeg izdanja… više »

1936. - 2012.

Preminuo glumac Richard Lynch

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Danas je u 76. godini života u svom kalifornijskom domu preminuo glumac Richard Lynch. Rođen 1936. godine U New Yorku, Lynch je slavu stekao igrajući uloge negativaca u hororima i filmovima… više »

MAMURLUK 2

Luis Vuitton izgubio parnicu protiv Warner Brosa

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Luis Vuitton, proizvođač luksuznih modnih stvarčica čija je torba san svake prave sponzoruše izgubio je parnicu koju su pokrenuli protiv Warner Brosa zbog korištenja kopije… više »

50 SHADES OF GREY

Angelina Jolie režira erotski film

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Budu li razgovori koje vodi s predstavnicima Universal Picturesa uspješni, slavna holivudska glumica Angelina Jolie mogla bi postati redateljica filmske adaptacije erotskog romana… više »

KINOBLAGAJNE

Amerikanci pohrlili u kina vidjeti "Snjeguljicu i lovca"

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Vrh sjevernoameričke ljestvice najgledanijih filmova zauzeo je film „Snjeguljica i lovac", zaradivši 56,2 milijuna dolara prvog vikenda prikazivanja, prenosi Hina. Taj težak i… više »

AARON SORKIN

Scenarist "Društvene mreže" piše scenarij za film o Steveu Jobsu

objavljeno prije 12 godina

Oskarovac Aaron Sokrin pristao je napisati scenarij za film o životu slavnog Stevea Jobsa, prenosi Hina. Film će biti temeljen na autoriziranoj Jobsovoj biografiji autora Waltera Isaacsona.… više »

FZFF

Najavljen ovogodišnji Fantastic Zagreb film Festival

objavljeno prije 12 godina

Nakon prošlogodišnjeg nultog izdanja, ovogodišnje, prvo izdanje Fantastic Zagreb Film Festivala održat će se od 29. lipnja do 06. srpnja na atraktivnim otvorenim gradskim… više »

FMFS

Predstavljen 5. Festival mediteranskog filma Split

objavljeno prije 12 godina

Film „Cezar mora umrijeti" dobitnik „Zlatnog medvjeda" u Berlinu, izraelski „Fusnota" s nominacijom za prestižnog Oscara, kao i grčki „Alpe" koji je na Festivalu u… više »

JFF

Tolerancija u fokusu šestog JFF-a

objavljeno prije 12 godina

Šesto izdanje Festivala židovskog filma Zagreb održat će se od 20. do 26. svibnja u zagrebačkom kinu Europa. Šestu godinu zaredom ovaj festival filmom educira domaću publiku o… više »

21. DANI HRVATSKOG FILMA

Grand Prix dokumentarcu Veliki dan

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Dokumentarni film "Veliki dan" redatelja i scenarista Đure Gavrana osvojio je Grand Prix ovogodišnjih, 21. Dana hrvatskoga filma, koji su završili večeras dodjelom nagrada u… više »

skrolaj na vrh