« Film
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
NOVO LICE

Svi su ludi za Benedictom Cumberbatchom

Zvijezda serije „Sherlock“ demantirao je ulogu u novim „Ratovima zvijezda“, no više ni sam ne zna nabrojati sve filmove u kojima glumi ili će glumiti

Benedict Cumberbatch osvojio je redatelje i publiku
Benedict Cumberbatch osvojio je redatelje i publiku (Arhiva)
Više o

filmovi

,

Julian Assange

,

Sherlock

,

Benedict Cumberbatch

,

The Fifth Estate

Benedict Cumberbatch postao je nevjerojatno vruća roba u Hollywoodu pa je sve teže pobrojati filmove u kojima će glumiti.

Ovih je dana tako bio glavnom zvijezdom Toronto film festivala, filmske smotre koji je globalno postala mnogo značajnija od upravo završenog festivala u Veneciji, a na kojem su premijerno prikazana dva njegova filma, dok će se treća premijera, filma August: Osage County u kojem igra zajedno s Juliom Roberts, Meryl Streep i Ewanom McGregorom, dogoditi za koji dan.

Do sada je Cumberbatch u Torontu predstavio filmove The Fifth Estate, triler Billa Condona u kojemu igra Juliana Assangea, te 12 Years a Slave Stevea McQueena u kojem nastupa s Bradom Pittom i Michaelom Fassbenderom.

To je bila prilika da konačno demantira glasinu kako je dobio ulogu u novim Ratovima zvijezda, no ostavio je otvorenom mogućnost da je prihvati, naravno ako je ikad dobije.

Više o novim filmovima Benedicta Cumberbatcha možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

08.09.2013. 18:14:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh