« Film
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
FILMSKA KRITIKA

Steve Jobs se zbog „Jobsa“ okreće u grobu

Teško je pobrojati sve zavoje u kojima je redatelj Joshua Michael Stern pogrešno skrenuo, no tiču se podjednako i Jobsovog osobnog i poslovnog života

Ashton Kutcher je Gadovima pogrešan izbor
Ashton Kutcher je Gadovima pogrešan izbor (Arhiva)
Više o

Ashton Kutcher

,

Nemilosrdni gadovi

,

filmska kritika

,

Jobs film

Smrću Steva Jobsa 2011. godine započela je njegova medijska kanonizacija, između ostalih prozvan je ocem pa čak i evangelistom digitalne ere, revolucionarom i vizionarom, a Apple je iste te godine postao najvrijednija kompanija na svijetu.

Činilo se da se sve što Jobsovo ime dotakne pretvara u zlato, tek je Hollywood uspio napraviti biografski film o njemu financijski uspješan upravo koliko i Apple dok u njemu nije bilo Jobsa. Stvari su krenule po zlu od prvog trenutka, točnije onog trenutka kad je objavljeno da će Jobsa glumiti Ashton Kutcher.

Naime, teško se sjetiti manje prikladnog glumca za tu ulogu, ljepuškastog jebivetra koji podjednako fascinira djevojčice i milfice, no doista ga je nemoguće zamisliti kao tehnološkog vizionara.

Teško je pobrojati sve zavoje u kojima je redatelj Joshua Michael Stern pogrešno skrenuo, no tiču se podjednako i Jobsovog osobnog i poslovnog života pa će većina gledatelja izaći iz kina s bezbroj upitnika.

Cijeli tekst o filmu „Jobs" možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

17.09.2013. 17:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh