Clubbing
NAJAVE

Hvaru se sprema još jedno vruće ljeto

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Za sezonu 2014 Pink Champagne je po običaju zakuhao jako dobar program koji će posjetitelji moći uživati svakog dana u tjednu, s početkom u 2 sata ujutro. Novost su posebne tematske večeri… više »

OTVARANJE

Derrick Carter 28. lipnja otvara sezonu u klubu Barbarella's u Pirovcu

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Legendarni klub na otvorenom Barbarella's u Pirovcu otvara svoja vrata 28. lipnja 2014. i sezonu započinje nastupom house legende Derricka Cartera. Sjajna večer za sve ljubitelje dobrog zvuka… više »

O'HARA

Započinje sezona lude zabave u Splitu

objavljeno prije 10 godina

Ljeto nam se kalendarski opasno približava, a tijekom godina je postalo jasno da ono u Splitu službeno ne može započeti bez najluđeg i, sada već tradicionalnog partyja O'Hara Music Cluba.… više »

GARDEN 2014

Theo Parrish i Martyn na lineupu The Garden Festivala

objavljeno prije 10 godina

Mjesec dana dijeli nas od 9. izdanja The Garden Festivala, glazbenog raja koji će se održati od 2. do 9. srpnja 2014. na lokaciji The Garden Tisno. Završni dodatak ovogodišnjem… više »

PARTIJANA

Examine i Janko Novoselić u Klubu 30.5.

objavljeno prije 10 godina

Vrsni dvojac, Ratko Filipović Examine i Janko Novoselić, koji su već zadužili scenu svojim radom, nastupaju u zagrebačkom Klubu u petak 30. svibnja, gdje će predstaviti svoj novi projekt.… više »

CLUBBING

Klub Barbarella's u Pirovcu produžuje ljetnu sezonu

objavljeno prije 10 godina

Kako se priča s The Garden Festivalom već godinama razvija na hrvatskoj obali u Tisnom, vrijeme je da i priča s klubom na otvorenom Barbarella's u Pirovcu napreduje. Stoga se timu… više »

PARTIJANA

Cycle i Vakum 24. svibnja u Mastersu

objavljeno prije 10 godina

Cycle program u zagrebački klub Masters ove subote 24. svibnja dovodi dečke koji podjednako dobro vrte glazbu i tulumare. Klub u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem u još jednom… više »

OXYGENE

Zatvaranje underground sezone u Osijeku

objavljeno prije 10 godina

Zatvaranje sezone u klubu Oxygene ujedno donosi zagrijavanje za Barrakud festival koji će od 9. do 16. kolovoza 2014. godine okupirati plažu Zrće na otoku Pagu. Datum koji posjetitelji moraju… više »

VOL. 1

Liquosphere kreće iz Attacka

objavljeno prije 10 godina

Liquosphere je zamišljen kao glazbena večer kojom će vladati drum'n'bass u svom liquid funk i atmospheric stanju. Party se održava u suradnji s Klubikonom, a temeljna ideja je okupiti… više »

CLUBBING

Senzualni program Kool Katz u zagrebačkom Klub.u 17. svibnja

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Kool Katz je klupska večer zamišljena kao spoj starih RnB hitova i RnB-a novijeg datuma u fuziji s 2 stepom i drugim soulful glazbenim pravcima koje nemate prilike slušati u… više »

DOGAĐANJA

Dapayk Solo na Klubikonu u petak

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Što se dogodi kada se spoje vrsni DJ i njemački supermodel? Odgovor bi definitivno bio Dapayk & Padberg, supružnici i poslastica za ljubitelje melodičnog minimala. Upravo za njih… više »

ZATVARANJE SEZONE

Dirty Beatz zatvara klupsku sezonu uz Amoss

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Dok Europa već naveliko najavljuje ljetne festivale, Dirty Beatz zatvara sezonu 16. svibnja u Zagrebu u istom ljetnom stilu u zagrebačkom Sirup Clubu. Odmah nakon belgijskog Outlook Launch… više »

JABBATON

P Money stiže u Klub

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

P Money, velika britanska grime/dubstep/hip hop zvijezda dolazi 30. travnja u zagrebački Klub. na program JabbaTon. Poznat po suradnji s Magnetic Manom (Skream, Benga, Artwork), uz True Tiger… više »

PARTIJANA

Chew The Fat! Croatia zagrijava za Fresh Island Festival

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Chew The Fat! Cro ekipa vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture 25. travnja i najavljuje veliki ljetni hip hop spektakl na obali, Fresh Island Festival koji će CTF! Cro stopiti sa svojom… više »

UES

Miss Sunshine stiže na zagrebački UES

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Nadolazeća subota, 26. travnja 2014., rezervirana je za još jedan u nizu slavljeničkih United Electronic Sound clubbing evenata koji će ovoga puta proteći u znaku Barrakud festivala.… više »

skrolaj na vrh