Biznis
ANALIZA

Europska pomoć Ukrajini znatno veća od američke

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Ukupni volumen vojne, financijske i humanitarne pomoći, koju su europske zemlje već stavile Ukrajini na raspolaganje ili su ju obećali dati, dva puta je veći od volumena američke… više »

BIZNIS

HONOR ima novog direktora regije

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Tehnološka tvrtka HONOR, jedna od vodećih u području tehnoloških inovacija, imenovala je novog generalnog menadžera za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije. Peter Zhu… više »

BRAVO

PickJobs prepoznat u cijeloj EU

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

PickJobs, hrvatska tvrtka koja posluje u čak 11 zemalja u sektoru zapošljavanja, stekla je općeprihvaćenu afirmaciju zbog svojih revolucionarnih inovacija temeljenih na znanju i… više »

KRIZA?

Prijeti li nam nova naftna kriza?

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Na svjetskim burzama u slučaju izbijanja neke nove krize aktiviraju se dobro poznati mehanizmi. Tečajevi dionica (o)padaju, traže se sigurnije alternative za investicije, poput obveznica ili… više »

COOL ;)

Bolt Hrvatska bilježi impresivan rast u svim segmentima

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

U prvih osam mjeseci ove godine Bolt je u Zagrebu ostvario gotovo trostruki rast aktivnih korisnika s hrvatskim telefonski brojem. Porastao je i broj korisnika s inozemnim telefonskim brojem… više »

SAVJETI

Hoteli čije uređenje želimo i doma, evo zašto...

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Koliko ste puta vidjeli prazna hotelska predvorja, neiskorištene zone za sjedenje ili za rad u hotelskim hodnicima te prazne hotelske barove? Umijeće uređenja hotela krije se upravo u… više »

EU

EU se treba pripremiti za proširenje

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Michel je rekao da je samit Europske unije u Granadi "vrlo važan jer će pokrenuti raspravu o strateškoj agendi Europske unije", a rasprava će se voditi u tri smjera. "Prvo - što… više »

EK

Poticaji za vraćanje starih mobitela

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

U Europskoj uniji prikuplja se vrlo malo starih elektroničkih uređaja. Procjenjuje se da u ladicama europskih kućanstava ima oko 700 milijuna starih mobitela. Mobiteli su puni dragocjenih… više »

INFORMACIJE

Otvoreni 15. Dani inženjera elektrotehnike

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

S rekordnim brojem preko 1.000 registriranih sudionika, na danas otvorenom skupu najeminentnijih stručnjaka elektrotehničke struke, istaknuto je kako ubrzani procesi energetske… više »

BRAVO

Uber daruje studentima 50 posto popusta na vožnje povodom nove akademske godine

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Nakon uspješnih rezultata tijekom turističke sezone, gdje je Uber zabilježio rast vožnji od 55 posto tijekom ljetnih mjeseci u usporedbi s istim razdobljem lani, kao omiljenu opciju… više »

ODLIČNO!

Zvijezda i Omegol B1 podržavaju Zakladu Hrvatska kuća srca

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Povodom Svjetskog dana srca i predstavljanja novog funkcionalnog proizvoda - namaza Omegol B1, Zvijezda je podržala rad Zaklade Hrvatska kuća srca. Zaklada educira građane o važnosti njihove… više »

STARTUP

ZICER nudi lovu!

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Startup Factory je prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a - Zagrebačkog inovacijskog centra. Tijekom posljednjih sedam godina kroz ovaj su se… više »

ODLIČNO!

WOLF po treći put

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Za ovogodišnje izdanje WOLF - Women of Luminous Future konferencije koje će se održati 6. i 7. listopada u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, organizatori su najavili do sada najjači… više »

ANALIZA

Problemi poduzetnika u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Poduzetnici u Hrvatskoj smatraju da su im za poslovanje iznimno važne vještine ophođenja sa zaposlenicima i klijentima, vjeruju da su u njima vrlo dobri, ali su svjesni i prostora za… više »

REZULTATI

Zvijezda slavi 107 godina

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

U svoju 107. godinu Zvijezda ulazi kao kompanija čijih se pet brandova, prema nedavno objavljenoj BRANDscore ljestvici snage brandova, nalazi na listi top 10 najjačih u Hrvatskoj. Tako je za… više »

skrolaj na vrh