Biznis
KARIJERE

Kuštrak odlazi iz Medike

objavljeno prije 17 godina

Zbog prestanka mandata, predsjedniku Uprave Medike Damiru Kuštraku od 29. veljače ove godine prestaje funkcija i radni odnos u toj tvrtki, stoji u obavijesti koju je Medika jučer… više »

Juncker: Postoji mogućnost recesije

objavljeno prije 17 godina

Ne može se isključiti mogućnost recesije u američkom gospodarstvu, istaknuo je predsjednik eurozone, luksemburški premijer i ministar financija Jean-Claude Juncker nakon oštrih… više »

SEEbiz - sve burze u regiji

objavljeno prije 17 godina

Regionalni poslovni portal SEEbiz 25. siječnja kreće s podacima sa svih burzi u regiji. Tako će posjetitelji portala moći pratiti s odgodom od 15 minuta trgovanje s Banjolučke, Beogradske,… više »

Yahoo planira na stotine otkaza

objavljeno prije 17 godina

Američki softverski div Yahoo planira objaviti krajem ovog mjeseca plan koji će vjerojatno dovesti do ukidanja stotina od ukupno 14 tisuća radnih mjesta, kazao je izvor upoznat s planom.… više »

Otvoren ured u Tokiju

objavljeno prije 17 godina

Hrvatska turistička zajednica otvorila je jučer u Tokiju  predstavništvo koje će kao hrvatski turistički ured osim japanskog pokrivati i druga tržišta Dalekog istoka, poput… više »

Globalnu ekonomiju odredit će SAD i Kina

objavljeno prije 17 godina

Globalna ekonomija trenutačno se nalazi u prijelaznom periodu,  a srednjoročni pravac razvoja globalne ekonomije u 2008. uglavnom će definirati Kina i SAD, ističe se u analizi… više »

Postoji li u biznisu jači spol?

objavljeno prije 17 godina

Sutra se u zagrebačkom hotelu Sheraton održava forum na temu ‘Postoji li jači spol u poslovnom svijetu?’, koji je organizirao portal MojPosao uz pokroviteljstvo Ureda za… više »

Još jedan loš tjedan na burzi

objavljeno prije 17 godina

Strah od recesije u SAD-u zavio je protekloga tjedna svjetska tržišta kapitala u crno, a najvažniji burzovni indeksi oštro su pali. Njujorški Dow Jones indeks izgubio je… više »

Slovenci najavili masovne štrajkove i demonstracije

objavljeno prije 17 godina

Hrana je u Sloveniji prošle godine poskupjela za 12 posto, značajno više nego u ostalim članicama eurozone. Razlog inflacije nije samo u globalnim kretanjima, nego je… više »

HBOR u EAPB-u

objavljeno prije 17 godina

Hrvatska banka za obnovu i razvitak pristupila je Europskoj udruzi javnih banaka (European Association of Public Banks - EAPB), koja zastupa interese svojih članova u odnosu na zakonodavstvo… više »

Počeo indijski pilot OLPC-a

objavljeno prije 17 godina

Iako se tvrtka Intel Corporation, jedan od najvećih partnera projekta One Laptop Per Child, povukla u zadnji čas zbog ‘razlika u filozofiji’, prva djeca dobila su prošlog… više »

Rusko tržište privlači hrvatske građevinare

objavljeno prije 17 godina

Prošlog tjedna IGH  je potpisao sporazum s Ruskom akademijom inženjerstva o osnivanju zajedničkog Instituta građevinarstva u Moskvi, koji će biti u 51 postotnom vlasništvu… više »

Najskuplji su London, New York i Moskva

objavljeno prije 17 godina

Najskuplji stanovi na svijetu su u samom središtu Londona, a koštaju od 16.305 do 27.095 eura po kvadratu. Nakon toga slijedi gornji Manhattan u New Yorku, gdje je kvadrat od… više »

FARMACEUTSKA INDUSTRIJA

Istraga zbog monopola

objavljeno prije 17 godina

U sklopu istrage zbog kršenja pravila tržišne utakmice, istražitelji Europske komisije izvršili su jučer pretragu ureda najvećih farmaceutskih kompanija u Uniji.Iz… više »

Metro Express pokreno projekt Metro Panel

objavljeno prije 17 godina

U želji da se što više približimo našim čitateljima i klijentima, pokrenuli smo Metro Panel, namjenski online uzorak Metroa, primarno stvoren za potrebe istraživanja… više »

skrolaj na vrh