« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina
LEGENDA

Vespa 946, simbol vremena

Najbolja Vespa svih vremena koja savršeno spaja povijest, tradiciju i inovaciju stigla je u hrvatske salone

Savršen spoj povijesti i moderne tehnologije
Savršen spoj povijesti i moderne tehnologije (Automania)
Više o

Vespa 946

,

cijena

Od 1946. godine Vespa je prepoznatljiva po jedinstvenom stilu i tehnologiji. Generacijama mladih ispunjavala je želju za slobodom i pokazala pravi put u svijetu gdje je individualna mobilnost jednaka emancipaciji. Vespa njeguje tu priču već šezdeset i šest godina uz stalnu evoluciju svog jedinstvenog koncepta funkcionalne forme. 

Danas, nakon 17 milijuna proizvedenih Vespi koje su osvojile ulice diljem svijeta i postale svjetska legenda, Vespa je otkrila svoju budućnost. Izravnim prizivanjem MP6 prototipa, prve Vespe od koje je u proljeće 1946. godine nastao najslavniji skuter na svijetu, dizajnerski centar iz Pontedere predstavio je novu Vespu 946 koja savršeno spaja povijest, tradiciju i inovaciju. Vespa je ponovno ispred svog vremena i predstavlja budućnost stila, tehnologije i kvalitete življenja.

Vespa 946 vizualno se osjetno razlikuje od svih dosadašnjih Vespa modela te sažima sve najbolje odlike Vespi koje su joj prethodile tijekom nekoliko desetljeća.

Dimenzije tijela i međuosovinski razmak pružaju joj stabilnost dok je uske linije, mala težina i kut upravljača čine izuzetno voznom i agilnom. Vrhunska kvaliteta izrade i pažljivo odabrani materijali čine je posebnom i različitom.

Više o magičnoj Vespi pročitajte na portalu Automania.hr

15.08.2013. 19:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh