« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
LJETO 2014

Veliki ljetni horoskop za 2014.

Kakvo će vam biti ljeto na ljubavnom planu, hoće li biti ljetnih avantura, romantičnih večera i slomljenih srdaca

Kakvo će vam biti ljeto? :)
Kakvo će vam biti ljeto? :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljetni horoskop

,

horoskop za ljeto

Ovan je vatren u svemu, pa će se tako i ovoga ljeta potruditi pokazati u najboljem svjetlu, no neće sve ići lako. Tek krajem srpnja može se očekivati pomoć Venere, no istovremeno će to donijeti i želju za aferama, a na taj zov neće ostati imun ni partner. Ženski Ovnovi mogli bi pasti na šarm Blizanca ili Vodenjaka. Ljubomora će Ovnove obuzeti od 23. kolovoza kad Mars uđe u Škorpiona. Sve u svemu, ljeto puno putovanja i zabave se smiješi, a u ljubavi treba biti izuzetno oprezan. 

>> Dnevni horoskop - Ovan >>

Bik će ljeto provesti romantično zbog utjecaja Marsa koji je ušao u Vagu početkom srpnja, tako da su izgledne ljetne veze već sredinom mjeseca, no kako će se približavati kolovoz, dvojbe o potrebi nastavka veze bit će sve izraženije. Još strastvenih avantura bit će u zadnjoj trećini kolovoza nakon ulaska Marsa u Škorpiona, tako da treba biti vrlo oprezan da se ne zapletete u neke čudnovate odnose koje nećete moći tek tako riješiti. Pravo uživanje u pažnji partnera nastupa tek 6. rujna kad Venera uđe u Lava.

>> Dnevni horoskop - Bik >>

Blizanci pate od sredine srpnja do 8. kolovoza tijekom retrogradnog kretanja svog vladara Merkura, jer će u tom periodu donositi impulzivne odluke potaknute utjecajem Venere koja će ih navoditi na iskorištavanje šarma i komunikativnosti. No, ulazak u kolovoz donosi još veću strast u veze koje će postati vrlo intenzivne i mijenjat će se iz dana u dan. Kako se Blizanci vole vezati za temperamentne znakove, obratite pažnju na znakove koje vam šalju Škorpioni iz vaše okolina, moglo bi se dogoditi da napokon dođe do afere s kolegom koju već dugo priželjkujete. 

>> Dnevni horoskop - Blizanci >>

Rak će imati priličnih poteškoća s ljubomorom koju će donijeti tranzit Jupitera preko Blizanaca, a nesigurnost je glavno obilježje gotovo cijelog ljeta, sve do ulaska Marsa u Škorpiona 23. kolovoza kad počinje razdoblje u kojem se može očekivati vrlo strastvena veza s osobom koja će vas oboriti s nogu iz prve. Sve što tražite u vezi moći ćete pronaći ako se zbližite s nekim vodenim znakom. Ipak, dosta Rakova bit će na iskušenjima da započne vezu s nekom zauzetom osobom, a najveća je šansa da će se raditi o kolegi s posla koji je i inače sklon šaranju. Stoga, oprez, kako se ne bi zapleli u nešto što ćete jako teško kasnije otpetljati.

>> Dnevni horoskop - Rak >>

Lav će uživati u tranzitu Venere preko svoje kuće društvenog života krajem srpnja i početkom kolovoza. Već i sam početak srpnja bit će žestok nakon ulaska Marsa u Vagu, što će vas učiniti prilično nepredvidljivom, ali izuzetno strastvenom osobom. Imat ćete velike muke sa šarmom Vodenjaka, vaše opozicije i teško ćete se oduprijeti izazovu, a romantika i moguć brak dolaze na red krajem kolovoza nakon ulaska Marsa u Škorpiona i naročito nakon 6. rujna kad Venera uđe u vaš znak. Ako planirate ozakoniti vezu već neko vrijeme, to će biti idealan trenutak.

>> Dnevni horoskop - Lav >>

Djevica prima dobre vibracije od Neptuna cijele ove godine, tako da je ljubav u zraku cijelo vrijeme. No, samom sredinom ljeta doći će do malih ljubavnih problema, od 15. srpnja do 8. kolovoza, ali odmah nakon toga povoljan aspekt Venere s Neptunom vraća stvari u normalu i donosi izrazito romantično razdoblje u kojem svaka Djevica koja je slobodna može naći svog partnera bez problema. Još bolji je kraj kolovoza, kad će i oni koji nisu uspjeli imati romantično ljeto biti nagrađeni upoznavanjem sjajnog partnera koji bi mogao biti osoba koju su tražili cijeli život. Sve u svemu, ljeto kakvo se samo poželjeti može.

>> Dnevni horoskop - Djevica >>

Vaga će cijeli srpanj i početak kolovoza moći iskoristiti za zavođenje osoba koje im se sviđaju zbog vrlo jakog utjecaja Venere koji će im dati neodoljiv šarm, toliko jak da će pred njim pokleknuti i inače nedostižni Škorpioni. Stras donosi Mars koji je 3. srpnja ušao u Vagu i dao ovom znaku ono nešto što inače nedostaje, unutarnju snagu i sjaj koji ne može proći nezamijećen u društvu. Uživajte u ljetu u kojem ćete stalno biti u centru pažnje i iskoristite svoju magičnu moć da privučete osobu o kojoj sanjate.

>> Dnevni horoskop - Vaga >>

Škorpion i dalje može koristiti svoju magičnu privlačnost, iako će morati prilagođavati taktike u odnosu na uobičajene nakon ulaska Marsa u znak Vage početkom srpnja, no to će zapravo biti samo uvod u fantastičan završetak ljeta kad se ta planeta pojavi u njegovom znaku. To će biti vrijeme završavanja ljubavnih poslova, bilo to početak nove veze ili ulazak u brak s osobom s kojom je u vezi već duže vrijeme, vrijeme u kojem uzimate svoj život u svoje ruke i čvrsto nastavljate dalje. Uživajte u ljetu, planete su vam stvarno naklonjene i samo je nebo granica za vaše mogućnosti.

>> Dnevni horoskop - Škorpion >>

Strijelac će ljeto započeti prilično konfuzno pod dvojbenim utjecajem Jupitera koji bi ga mogao nagovoriti na obnavljanje već raskinute veze, no ipak će sve biti uzbudljivo i novo jer će obje strane uložiti sve što imaju kako bi se veza spasila. No, uz impulzivno ponašanje koje donosi retrogradni Merkur od 15. srpnja do 8. kolovoza to jednostavno neće biti moguće. Cirkus se nastavlja krajem kolovoza ulaskom Marsa u Škorpiona koji donosi ljubomoru i sumnje u partnera. Jedno je sigurno - ljeto će obilovati ljubavnim zavrzlamama i sigurno neće biti ni najmanje dosadno. 

>> Dnevni horoskop - Strijelac >>

Jarac je ljubitelj ljeta i očekuje romantiku i zabavu, no uobičajena shema je da tako nešto dolazi tek na samom kraju ljeta i početku jeseni. No, Jupiter je toliko snažan ove godine da će Jarci teško odoljeti napasti kojoj će ih izložiti osoba koju vrlo često viđaju, pa je ljetna romansa, za promjenu, vrlo moguća. No, kako je ta osoba zauzeta, razmislite dobro prije nego što uđete u taj odnos. S druge strane, priličan broj Jaraca će, poučen dosadašnjim ljetnim iskustvima, pokušati ljeto provesti što mirnije, bez neočekivanih romantičnih ispada. Jarci u vezi imat će nezgodan period retrogradnog kretanja Merkura u drugoj polovici srpnja i početkom kolovoza kad će im partner biti neuobičajeno ljubomoran i posesivan. 

>> Dnevni horoskop - Jarac >>

Vodenjak je već početkom ove godine napravio pravi cirkus mnogim znakovima horoskopa nakon ulaska Urana u Ovna, a ništa bolje neće proći niti ljeto. Buntovni i razbarušeni, šarmom osvajaju sve na svom putu, ne pazeći pritom na posljedice. Dodatni problem za sve ostale znakove je tranzit Jupitera u srpnju koji će Vodenjacima dati neuobičajeno snažnu karizmu koja će biti jednostavno neodoljiva. Ipak, smirivanje situacije nastupa krajem kolovoza ulaskom Marsa u Škorpiona što će potaknuti i one najbuntovnije na razmišljanje o prihvaćanju obaveza i smirivanju, naročito one mlađe koji su ionako pod stalnim pritiskom obitelji po tom pitanju. Savjet - povremeno je dobro poslušati razum.

>> Dnevni horoskop - Vodenjak >>

Ribe su se također prilično promijenile ove godine, naročito one rođene u veljači na koje je Neptun izvršio snažan utjecaj pa su spremne na ludosti koje im inače nikad ne bi pale na pamet. Takvo će im biti i ljeto, dok će onima rođenim u ožujku ljeto poslužiti za obnavljanje romantike s trenutnim partnerom. No, ako partner ne odgovori na vaše pokušaje, nakon 23. kolovoza postoji velika šansa da se odlučite za afericu sa Škorpionom, Jarcem ili Ovnom kako bi malo otpustili ventile i smanjili frustraciju. Pripazite na sredinu ljeta, tad vam romanse neće biti previše na pameti, no kako ćete upoznavati zanimljive ljude, nemojte biti jako odbojni kako bi im se mogli približiti kad vam se vrati volja za ljubavi.

>> Dnevni horoskop - Ribe >>

08.07.2014. 15:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh