Metro-portal.hr

objavljeno 11.06.2016. 20:02:00
ZAPAMTITE

Tri stvari koje žene očekuju od muškaraca

Muškarci se često pitaju što zapravo žene žele od njih, pa evo vam jasnog i jednostavnog odgovora - radi se o ove tri stvari koje su sve samo ne komplicirane

Ima li on ono što treba?
Ima li on ono što treba? (Arhiva)

Što žene žele? Iako od ovog pitanja velik broj muškaraca odmah dobije glavobolju, situacija u stvarnosti nije niti izbliza toliko drastična - žene zapravo traže samo tri osnovne stvari koje će im dati do znanja da su pronašle pravog muškarca za sebe.

Podrška - muškarac svoju dragu podržava uvijek i svugdje, pa makar to značilo i da se mora nositi s njenom tvrdoglavošću - ako ona želi glavom kroz zid, njegovo je mjesto iza nje kako bi mogao reagirati u trenu u slučaju da ona ipak odluči odustati ... i riješi stvar.

Prihvaćanje - ako muškarac stvarno želi ženu, treba je prihvatiti sa svim njenim dobrim i lošim stranama, bez pokušaja mijenjanja njezinog karaktera ili ponašanja. Samo tako može se ostvariti kvalitetan odnos međusobnog razumijevanja i uvažavanja.

Samopouzdanje - linija između samopouzdanja i bahatosti prilično je tanka i prepoznaju je stvarno samo pravi muškarci, držeći se uvijek na pravoj strani. Uz takvog muškarca žene se osjećaju sigurno i zaštićeno, stoga, poradite na tome.

Eto, nije tako teško, slažete li se?

11.06.2016. 20:02:00
http://metro-portal.hr/tri-stvari-koje-zene-ocekuju-od-muskaraca/98590/