« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PREZENTACIJA

Toyota Yaris i Toyota Aygo

Toyota Yaris i Toyota Aygo na hrvatskoj prezentaciji – novi Yaris dostupan od 79.900 kuna, a novi Aygo od 67.800 kuna

Zanimljiva prezentacija Yarisa i Aygo
Zanimljiva prezentacija Yarisa i Aygo (Automania)
Više o

test vožnja

,

Toyota Yaris

,

Toyota Aygo

Toyota Croatia organizirala je hrvatsku prezentaciju za specijalizirane automobilske novinare u rezidenciji Veleposlanika Japana g. Ide u Zagrebu. Prvi je to put kako je rezidencija Veleposlanika Japana otvorila svoja vrata za takvu vrstu događaja, želeći i na taj način pomoći u prodaji japanskih automobila u Hrvatskoj.

Tako smo imali prilike obaviti probne vožnje novih Toyotinih aduta za 2015. godinu, novog Aygo i temeljito obnovljenog Yarisa.

Toyota je Yaris konstruirala vodeći brigu o inovativnosti na prvom mjestu. Toyota Yaris prve generacije pojavila se na tržištu 1999. godine i lansirala je koncept 'Kompaktan izvana - prostran iznutra!'. Yaris prve generacije osvojio je titulu Europskog automobila godine. Druga generacija Yarisa pojavila se 2005. godine i donijela je u ovaj segment inovativnu opremu  kao što su zračni jastuk za koljena (prvi u segmentu) i sustav Smart Entry.

Treća generacija Yarisa uvedena je na tržište 2011. godine i uvela je na tržište u B segmentu hibridni pogon, te je danas svaki treći prodani Yaris HSD (hibrid). S 3,7 milijuna automobila B segment je najveći segment u Europi i prognozira mu se i daljnji rast u narednim godinama.

Kako se Toyote ponašaju u vožnji, pročitajte na portalu Automania.hr

19.10.2014. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh