« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
COOL

Toyota hybrid nema alternative

Promotivna kampanja za vozila s hibridnim pogonom - za sve ugovore potpisane do 31.12.2013, daje se 'Hibridni bonus u iznosu od 10.000 kuna'

Hibridni pogon sve je traženiji
Hibridni pogon sve je traženiji (Automania)
Više o

Toyota

,

hibridni motori

Globalna liderska pozicija Toyote u razvoju hibrida postaje aktualna tema i u Hrvatskoj,  te je pravi trenutak za intenzivnu popularizaciju ove iznimno učinkovite tehnologije. Tijekom studenog, mjeseca hibrida, pozivaju se svi znatiželjni i zainteresirani, da se upute u Toyota salone na testne vožnje hibrida, te da naruče željeno vozilo, jer za sve ugovore potpisane do 31.12.2013, daje se  'Hibridni bonus u iznosu od 10.000 kn'.

Danas je Toyotina paleta hibrida toliko raznolika da mnogi ljubitelji jedinstvene, tihe, štedljive i čiste vožnje mogu pronaći nešto za sebe.

Suprotno predrasudama, servisiranje hibridnih vozila ne košta ništa više od cijene servisa klasičnog benzinskog motora, štoviše, dugoročno je održavanje i povoljnije jer se kod hibridnog vozila manje troše kočnice zbog regenerativnog kočenja, spojka kvačila - ne postoji, alternator - ne postoji, starter - ne postoji. Studije troškova pokazuju kako su realne uštede vlasništva hibridnog vozila 20% u odnosu na konkurentni dizel.

Prilikom osiguravanja vozila, obavezno osiguranje se plaća samo za snagu benzinskog motora, te se ne naplaćuje na snagu hibridne baterije. Tako je osiguranje hibrida oko 15% povoljnije u odnosu na slična benzinska vozila. 

Toyota hibridi su atraktivnog dizajna, visoke tehnologije, izvrsne opremljenosti, uz 5 godina jamstva, za cijenu kojom konkuriraju konvencionalnom pogonu. Istovremeno su njihovi rezultati u očuvanju okoliša po emisiji CO2 i buke, najniži u klasama, a užitak u vožnji neopisiv. Kao dodatnu podršku kampanji, za bolje razumijevanje ove jedinstvene tehnologije, razvijena je nova hibridna stranica www.toyotahibrid.hrposvećena isključivo Toyota hibridnim vozilima.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

02.11.2013. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh