« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
ZALJUBLJIVANJE

Tko se lakše zaljubljuje, žene ili muškarci?

Vjerojatno biste odgovorili da su to žene, koje su romantične, nježne i sve ono što ih čini ženama, no, istina je potpuno suprotna

Dečkima to ide lakše...
Dečkima to ide lakše... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

zaljubljivanje

Glavno pitanje izgleda jednostavno - tko se lakše zaljubljuje, žene ili muškarci. Vjerojatno biste odgovorili da su to žene, koje su romantične, nježne i sve ono što ih čini ženama, no, istina je potpuno suprotna - to su muškarci!

Muškarci se optužuju da ne poklanjaju svoje srce olako, nego traže onu pravu, dok žene prati glas zaljubljivog spola. No, kao i puno toga što uzimamo zdravo za gotovo kao točnu informaciju, i ovo je samo mit.

>> Zaljubljenost nije isto što i ljubav >>

Naime, istraživanje koje je provela jedna kozmetička tvrtka na 2 tisuće ispitanika pokazalo je da su upravo muškarci zaljubljiviji spol - preko polovice muškaraca zaljubilo se barem pet puta u životu, dok se 47 posto žena zaljubilo samo jednom, za razliku od 39 posto muškaraca.

>> Zaljubljenost kod muškaraca nestaje iz ovih razloga >>

U pravu, vječnu ljubav vjeruje trećina ljudi, a zanimljiv je podatak da se tek pet posto muškaraca i žena nikad nije zaljubilo - najveći broj ih je mlađe od 24 godine i još uvijek čekaju onu pravu osobu.

>> Zaljubljenost je stvarno kao droga >>

Kad zaljubljenost prelazi u ljubav? Kad veza postane ozbiljna, što za petinu ljudi znači kad im partner kaže da ih voli, a za trećinu kad partnera upoznaju s roditeljima. 

24.02.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    24.02.2021. 23:09
    brze se zaljube muskarci i brze odljube zene se teze zaljube i teze odljube
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh