« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
KAZALIŠTE

Predstava Tko je ovdje lud?

Tko je ovdje lud? kombinacija je crne komedije, drame i burleske koja nas kroz suptilan ludistički pristup upoznaje sa sezibilnim disidentima iz stvarnog svijeta

Tko je ovdje lud?
Tko je ovdje lud? (Arhiva)
Više o

kazalište

,

Tko je ovdje lud?

,

Planet Art

,

Natalija Đorđević

,

Marko Torjanac

Planet Art okrenuo se online predstavama u ova teška vremena kad ne samo da nije zdravo i dobro biti negdje, nego su i glumci u problemu - kazališta su ili nastradala u potresu ili je broj ljudi koji smiju ući na predstavu vrlo malen.

No, kako su glumci prilično otporna sorta, evo kazališta koje ima predstave kako offline (u Maloj sceni) tako i online, što je napravljeno vrhunski!

Najbolji primjer je predstava Tko je ovdje lud? Marka Torjanca i Natalije Đorđević, pa smo odlučili pomoći koliko možemo - uz objave, napravili smo i nagradnu igru za navedenu predstavu 22. 11.!

A sada nešto o predstavi:

Kroz 6 koraka i 1 uvid do potpune sreće - predstava za samopomoć (odmoć) u kriznim vremenima

Anticipirajući budućnost, šest isprepletenih crnih psihoterapeutskih komedija preispituju granicu 'normalnoga' u svijetu punom eksplozija, pobijenih Vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom.

Tko je ovdje lud? kombinacija je crne komedije, drame i burleske koja nas kroz suptilan ludistički pristup upoznaje sa sezibilnim disidentima iz stvarnog svijeta dok u isto vrijeme razotkriva svu njegovu krhkost.

Iščekujući skoru kataklizmu, naši protagonisti traže utočište u klinici Eden, a nas puštaju kući s pitanjem s koje strane ludila mi odabiremo biti.

Nagradna igra je ovdje, požurite! ;) 

18.11.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh