« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
MA DA?

Tesla se prodaje?!

Elon Musk izjavio je kako je razgovarao s izvršnim direktorom Applea Tim Cookom "tijekom najmračnijih dana programa Model 3"

Musk je pokušava uvaljati nekome?
Musk je pokušava uvaljati nekome? (Arhiva)
Više o

Apple

,

Tim Cook

,

Elon Musk

,

Tesla

Dakle, došao je do trenutka kada ne može više gurati novac na hrpu svojim napuhanim izjavama bez pokriča i odlučio je brže bolje prodati Teslu dok ima prenapuhanu vrijednost, a žrtveni jarac koji bi trebao to "popuštiti" je Apple.

Elon Musk je rekao kako je Teslu pokušao prodati Appleu. Kaže da bi dolar trenutačne vrijednosti prodao za sitniš. Milijarder iz Silicijske doline Elon Musk izjavio je kako je razgovarao s izvršnim direktorom Applea Tim Cookom "tijekom najmračnijih dana programa Model 3" kako bi razgovarao o mogućnosti da proizvođač iPhonea kupi Teslu za desetinu trenutačne vrijednosti.

"Odbio je sudjelovati na sastanku", rekao je Musk, izvršni direktor Tesle, odgovarajući na napise na Twitteru kako Apple želi proizvesti putničko vozilo do 2024. godine s novom tehnologijom baterije.

Tijekom 2017. i 2018. godine Tesla se trudio pojačati količinsku proizvodnju limuzine Model 3, a Musk je u to vrijeme informirao investitore da je tvrtka zaglibila u "proizvodni pakao" zbog problema s automatiziranim proizvodnim sustavima u svojoj tvornici baterija u Renu u Nevadi. Međutim, Tesla je prevladao probleme i od tada je ostvario niz kvartalnih profita.

Više pročitajte na portalu automania.hr

24.12.2020. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh