« Kazalište
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
KOMEDIJA

Svećenikova djeca premijerno u Kerempuhu

Kako proizvesti što više Hrvata i time osigurati našu nacionalnu budućnost

Nova premijera u Kerempuhu
Nova premijera u Kerempuhu (Kerempuh)
Više o

Mate Matišić

,

premijera

,

Kazalište Kerempuh

,

Svećenikova djeca

Porast nataliteta na kugli zemaljskoj sam po sebi ne predstavlja nikakav problem, ako se uzme u obzir da se do 2050. predviđa ukupno oko 9 milijardi ljudi. No, ono što svakog pravog domoljuba zabrine čim baci pogled na ovu brojku jest - koliko će od toga biti Hrvata.

Ako znamo da Hrvatska službeno stari, broj penzionera se povećava, a rodilišta se zatvaraju, nameće se jedno jedino logično pitanje - kako proizvesti što više Hrvata i time osigurati našu nacionalnu budućnost. Rješenje postoji!

Otkrijte ga u ˝Kerempuhu˝, u našoj novoj premijeri ˝Svećenikova djeca˝. Uživat ćete u tragikomediji koja prvenstveno nudi duhovitu i originalnu priču gdje se kroz majstorski oblikovan dijalog nižu uzbudljivi fabularni obrati.

Unutar napetosti kojom može parirati i najuzbudljivijim krimićima, saznajemo sve o tajnama koje više jednostavno ne mogu ostati skrivene. No, to je tek početak...

Mate Matišić, autor čiji tekstovi iznenađujuće točno pogađaju u srž nekih od najvećih problema našeg vremena te su se svojom iznimnošću već etablirali među klasicima domaće dramaturgije, razmaknuo je zastor i u tri čina razotkrio ispovjednu tajnu koja povezuje svećenike i trafikante udružene u brojnim plemenitim namjerama.

Pretpremijere 13. i 14. ožujka u 20 sati

Premijera 15.ožujka u 20 sati.

Redatelj: MARIO KOVAČ

Dramaturginja: DORA DELBIANCO

Scenograf: MILJENKO SEKULIĆ

Kostimografkinja: HANA LETICA

Glazba: TOMISLAV BABIĆ

Asistentica redatelja: PETRA RADIN

Igraju: Željko Königsknecht, Edo Vujić, Branka Trlin, Velimir Čokljat, Ivan Đuričić, Anita Matić Delić 

 

06.03.2013. 15:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh