« Kazalište
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
RADIONICA

Artikulacija emocija - Leon Lučev

Njegova su predavanja usmjerena na glumce, redatelje, dječje pedagoge, djecu, osobe s problemima osobnosti

Istražite sebe kroz radionicu
Istražite sebe kroz radionicu (Arhiva)
Više o

radionica

,

Leon Lučev

,

artikulacija emocija

Nakon uspješno održane prve radionice „Artikulacija emocija", Leon Lučev poziva na iduće istraživanje, suočavanje i oslobađanje vlastitih emocija i potencijala kroz razne vježbe.

Nova radionica će se održati,  9. i 10. ožujka u Plesnom centru (bijela dvorana), Ilica 10, od 10 do 14 sati te 16 do 20 sati. Cijena dvodnevne radionice je 1250 kuna.  Grupa je ograničena na  15 sudionika.

Prijaviti se možete na e-mail radioniceigre@gmail.com.  Prijava treba sadržavati ime i prezime, dob, zanimanje i razlog prijavljivanja. 

Prva od serije radionica „Artikulacija" je prošla zaigrano, tužno, sramežljivo i pomalo ljutkasto. Sa svim tim emocijama smo se susretali tijekom rada te ih prigrlili i izrazili. Neke su izašle lagano, neke su malo zapinjale, a neke smo iznjedrili zajedničkim snagama. 

Leon Lučev, voditelj

Kontakt osoba Paola Tolj, mob: 09150 02 429

Voditelj: Leon Lučev

Suvoditelji: Lucija Barišić, Davorka Vidović

Rad s Leonom bio mi je vrijedan zato što se bavi onim preprekama ( strahovima, izloženošću, nepovjerenjem u sebe i svoj rad, nemogućnošću izražavanja pojedinih emocija... ) koji blokiraju tvoj tzv. umjetnički potencijal. On te navodi da pristaneš i prihvatiš svoje trenutačno stanje. Da "uzmeš" svoj strah, prigrliš ga, ne potisneš, ne sakriješ već naprotiv da ga pokažeš i podijeliš. Na taj način kao da se integriraš sa svojim tijelom i bivaš prisutan u sadašnjem trenutku.

Franka

Na radionici  je bilo odlično - na zabavan način radili smo zapravo ozbiljno istraživanje nas samih: kako reagiramo na pojedine situacije, koliko smo svjesni odnosno nesvjesni tih reakcija. Iz vrlo opuštene atmosfere,  došli smo  do preispitivanja nekih naših unutarnjih stanja.

Borna Juraj 

***Kao pedagog, Leon Lučev surađuje na Sarajevo Talent Campusu, Medijskoj školi Ante Peterlić u Čakovcu, Umjetničkoj akademiji Split, Sarajevo Film Academy, Ludrugom te kao voditelj i osnivač  djeluje u Školi igre filma i Zlarinskom ljetu koje se bave umjetničkom edukacijom djece.

Njegova su predavanja usmjerena na glumce, redatelje, dječje pedagoge, djecu, osobe s problemima osobnosti, a sada rad otvara i svima koji žele istražiti ili pomaknuti svoje granice, neovisno o scenskom iskustvu.

27.02.2013. 16:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh