« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
KONCEPTI

Subaru Impreza Sedan Concept

Subaru Impreza Sedan Concept ima premijeru na autosalonu u Los Angelesu – najava serijske verzije nove generacije Impreze koja će se na tržištu pojaviti 2017. godine

Subaru Impreza Sedan Concept
Subaru Impreza Sedan Concept (Automania)
Više o

Subaru Impreza Sedan Concept

Subaru polako priprema teren i podgrijava interes javnosti oko svog novog modela Impreza koji bi na tržište trebao doći tijekom 2017. godine. I dok očekujemo novu generaciju Impreze, Subaru nas zabavlja konceptnim Imprezama.

Subaru je na autosalonu u Tokiju krajem listopada pokazao konceptni automobil za koju su rekli da pokazuje kako bi trebala izgledati nova Subaru Impreza sa petora vrata. Na autosalonu u Los Angelesu pokazan je pak automobil Subaru Impreza Sedan Concept, u karoserijskoj verziji sa četvora vrata.

Subaru trenutačno nije dao nikakve druge tehničke podatke o konceptnoj Imprezi. Za sada se o motorima i mjenjačima i pogonu samo može nagađati. Ono što se zna su neke dimenzije. Tako se Impreza Sedan kotrlja na kotačima od 19 cola sa 235 gumama. Sedan verzija dugačka je 4,55 metara, široka 1,78 i visoka 1,45 metara, uz međuosovinski razmak 2,67 metara.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

23.11.2015. 10:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh