« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
MMM

Što znače ženski seksi snovi

U sretnoj ste vezi, a ipak vam se noćima u snovima prikradaju razni muškarci s kojima postajete nestašni? Kažu da je to OK ...

erotski snovi san spavanje seks
erotski snovi san spavanje seks (Shutterstock)
Više o

žene

,

snovi

,

sanjarica

,

seksi snovi

,

tumačenje snova

,

značenje snova

Za početak, da utješimo one koje se kraj svog partnera bude s osjećajem krivnje zbog mokrih snova u kojima njega nije bilo - stručnjaci za veze tvrde da je potpuno normalno imati takve snove.

Štoviše, tvrde i da ih se ne treba sramiti, kao i da zapravo ne predstavljaju nikakvu opasnost za vezu. Kako seksolozi tumače snove? Recimo, po njima je gotovo najčešći san o seksu s osobom istog spola, u ovom slučaju ženom za koje tvrde da ih svaka žena ima barem jednom.

No, to zapravo znači blisku povezanost s prijateljicom o kojoj imate mokre snove, a ne znači da ste promijenili momčad i okrenuli se svom spolu. Tako ni snovi o seksu s bivšim ljubavnicima ne znače da im se podsvjesno želite vratiti ili ste još uvijek zaljubljeni u njega, nego da je vaš mozak odnekud iskopao ta sjećanja i sada ih obrađuje. 

Druga je mogućnost da vas je nešto što vam se dogodilo podsjetilo na tu situaciju koju sanjate i da ste je jednostavno na neki način povezali.

>> Snovi o seksu - što znače? >>

Ako imate vruće snove s osobom koju inače u životu ne doživljavate kao privlačnu, to samo znači da je ta osoba u vama pobudila žestoke osjećaje, primjerice bijes, koji su povezani sa strašću i vaš je mozak to odlučio uobličiti na taj, pomalo čudan način.

No, ima i nekih seksi snova na koje treba obratiti pažnju, naročito na one u kojima se pojavljuje vaš sadašnji partner. Ako je to stvarno on, no samo s nekim malim razlikama, poput boje kose, vaša vam podsvijest poručuje da trebate osvježenje u vezi i da ste upali u rutinu. 

>> Spavajte na trbuhu ako želite seksi snove >>

Seks sa savršenim muškarcem, iz snova, :), koji vas može i rastužiti nakon buđenja jer više ne uživate u njemu zapravo je upozorenje da vam u vezi nešto nedostaje i vrijeme je da se time ozbiljnije pozabavite i pronađete što je to što vam fali kako bi sve bilo savršeno.

>> Erotski snovi i njihovo značenje >>

U svakom slučaju, za tumačenje svih vrsta snova, pa i ovih vrućih i mokrih, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

11.08.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Pornici
  13.08.2014. 16:14
  Dobri predlozi
 2. avatar
  Porno price
  13.08.2014. 16:15
  Kao da citam erotski snovi
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh