Metro-portal.hr

objavljeno 11.08.2014. 23:01:00
MMM

Što znače ženski seksi snovi

U sretnoj ste vezi, a ipak vam se noćima u snovima prikradaju razni muškarci s kojima postajete nestašni? Kažu da je to OK ...

erotski snovi san spavanje seks
erotski snovi san spavanje seks (Shutterstock)

Za početak, da utješimo one koje se kraj svog partnera bude s osjećajem krivnje zbog mokrih snova u kojima njega nije bilo - stručnjaci za veze tvrde da je potpuno normalno imati takve snove.

Štoviše, tvrde i da ih se ne treba sramiti, kao i da zapravo ne predstavljaju nikakvu opasnost za vezu. Kako seksolozi tumače snove? Recimo, po njima je gotovo najčešći san o seksu s osobom istog spola, u ovom slučaju ženom za koje tvrde da ih svaka žena ima barem jednom.

No, to zapravo znači blisku povezanost s prijateljicom o kojoj imate mokre snove, a ne znači da ste promijenili momčad i okrenuli se svom spolu. Tako ni snovi o seksu s bivšim ljubavnicima ne znače da im se podsvjesno želite vratiti ili ste još uvijek zaljubljeni u njega, nego da je vaš mozak odnekud iskopao ta sjećanja i sada ih obrađuje. 

Druga je mogućnost da vas je nešto što vam se dogodilo podsjetilo na tu situaciju koju sanjate i da ste je jednostavno na neki način povezali.

>> Snovi o seksu - što znače? >>

Ako imate vruće snove s osobom koju inače u životu ne doživljavate kao privlačnu, to samo znači da je ta osoba u vama pobudila žestoke osjećaje, primjerice bijes, koji su povezani sa strašću i vaš je mozak to odlučio uobličiti na taj, pomalo čudan način.

No, ima i nekih seksi snova na koje treba obratiti pažnju, naročito na one u kojima se pojavljuje vaš sadašnji partner. Ako je to stvarno on, no samo s nekim malim razlikama, poput boje kose, vaša vam podsvijest poručuje da trebate osvježenje u vezi i da ste upali u rutinu. 

>> Spavajte na trbuhu ako želite seksi snove >>

Seks sa savršenim muškarcem, iz snova, :), koji vas može i rastužiti nakon buđenja jer više ne uživate u njemu zapravo je upozorenje da vam u vezi nešto nedostaje i vrijeme je da se time ozbiljnije pozabavite i pronađete što je to što vam fali kako bi sve bilo savršeno.

>> Erotski snovi i njihovo značenje >>

U svakom slučaju, za tumačenje svih vrsta snova, pa i ovih vrućih i mokrih, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

11.08.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-znace-zenski-seksi-snovi/80506/