« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
MMM

Znaci koji otkrivaju da je žena doživjela orgazam

Jest da vam ne piše na čelu, no svejedno će iskusno oko vrlo brzo uočiti da ste imali dobar seks i doživjeli orgazam

Svi će znati ako obrate pažnju na ove znakove
Svi će znati ako obrate pažnju na ove znakove (Arhiva)
Više o

žene

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

znakovi

Orgazam se može vidjeti, no ne samo u krevetu, već i nakon toga, tako da nije loše znati izdajničke znakove koji bi vas mogli odati ako ste se, primjerice, upustili u seks na brzaka usred dana na poslu, odmoru, kod prijatelja ...

Naravno, prvi su rumeni obrazi jer nam seks ubrzava krvotok, tako da onaj blistavi izgled koji imate nakon dobrog orgazma ostaje još satima ... tek toliko da znate ako vas kolegica zavidno (ili prijekorno) pogleda u prolazu.

>> Kako produljiti ženski orgazam >>

Uz rumenilo obavezno dolazi i sjajno raspoloženje jer će vas orgazam napuniti endorfinom, hormonom sreće koji će izbijati iz svake vaše pore. Vjerojatno ne treba posebno naglašavati da će imati onaj zadovoljan osmijeh koji se jednostavno ne da izbrisati s lica.

>> Ženski orgazam aktivira čak 30 centara u mozgu >>

Za kraj, ako ste se uspjeli srediti, ohladiti lice, popraviti frizuru i nabaciti ozbiljan izgled, ostaje još jedna stvar koja vas dokazano izdaje - hod. Žene koje imaju redovite orgazme imaju duži korak i pokretljiviju zdjelicu, upravo zbog boljeg protoka krvi u tom dijelu tijela, pa hodaju sitnijim i lakšim koracima, njišući bokovima. 

>> Znate li koliko ženskih orgazama postoji? >>

09.08.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh