« Seks
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
SEKSI SANJARICA

Erotski snovi i njihovo značenje

Snovi o orgijama i masturbaciji otkrivaju više o skrivenim željama i čežnjama nego što mislimo

Erotska sanjarica
Erotska sanjarica (Deviantart)
Više o

sanjarica

,

seksi snovi

,

lucidni snovi

,

snovi

,

erotski snovi

,

san

,

tumačenje snova

Noge partnerice
Ukoliko je vaše tijelo u snu obavijeno nogama partnerice, postoji mogućnost da u ljubavnoj vezi osjećate nedostatak slobode. Možda ne uspijevate s voljenom osobom zadovoljiti svoje svoje fantazije ili se osjećate stjerani u kut zbog njene dominacije u vezi.  

Seks sa šefom
Posao i osobe s kojima radite dominiraju vaš život. Šef vam je možda podsvjesno privlačan, ali vjerojatno sanjate spolni odnos s njim jer ni u snovima ne uspijevate zaboraviti na zadatke koji vas čekaju na radnom mjestu.

Masturbacija
Snovi povezani sa samozadovoljavanjem vrlo su česti. Uglavnom ukazuju na pojačanu potrebu za pažnjom i željom za više seksualnog uzbuđenja. Ako u snovima masturbirate u prisutnosti druge osobe, vjerojatno podsvjesno s partnerom želite podijeliti o čemu maštate. Snovi u kojima to činite zajedno s partnerom znače da između vas postoje određene tajne i prepreke.

>> Sanjarica

Seks u troje
Znači da imate potrebu dublje istražiti vlastitu seksualnost. To posebno vrijedi za snove u kojima je treća osoba istog spola kao vi, što može upućivati na homoseksualnost ili poriv za zabranjenim postupcima. Nagon da probijete vlastite granice u vama postoji, ali u stvarnom životu zbog srama još niste spremni na taj korak.

Voće
Voće koje pokušavate ali ne možete dohvatiti upućuje na nezadovoljstvo trenutnim seksualnim životom. Snovi u kojima uspijevate ubrati voće označavaju mogućnost slobodnog izbora u krevetu, a mogu biti i simbol ženskih spolnih organa.

Prisluškivanje
Snovi u kojima iza zatvorenih vrata prisluškujete druge osobe u seksualnom činu znače da se osjećate isključenima iz partnerova života. Alternativno mogu označavati strah od priznavanja vlastitih seksualnih sklonosti.  

08.06.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh