« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PRAVI POKLON

Što žene stvarno žele za Valentinovo

Pogađati nečije misli nije baš lako, no s ovim savjetima definitivno nećete pogriješiti

Ovo je jedan od boljih poklona za Valentinovo :)
Ovo je jedan od boljih poklona za Valentinovo :) (Arhiva)
Više o

Valentinovo

,

žene

,

muškarci

,

poklon

,

najbolji pokloni

,

poklon za Valentinovo

,

pokloni za žene

Valentinovo je kod nas postalo popularno u zadnje vrijeme, kao i većina uvezenih praznika i dana svega i svačega. No, muke time nisu ništa manje, jer pronaći neki odgovarajući poklon za voljenu osobu nikad nije jednostavan zadatak.

Najbolji dar za Dan zaljubljenih je ipak - dobar seks. Kako god mi gledali na to, cvijeće, bonbonijere, parfemi i slične stvari prolaze svaki dan bez problema, za to stvarno ne treba neki poseban razlog.

Kako se oko Valentinova razvila cijela industrija koja nas pokušava uvjeriti da je baš njihov proizvod ili usluga najbolji način za iskazivanje naklonosti partneru, mediji nas bombardiraju raznim ponudama i uslugama koje bi trebale biti savršen poklon.

E, pa istraživanja su pokazala upravo suprotno, a kad tome pridružimo rezultate nekih drugih propitivanja sklonosti, recept za uspješno Valentinovo nameće se sam od sebe.

Dakle, prvo izbjegnite sva moguća srca s rukama i slične bedastoće, tj. kupite ih ako ste u, recimo, šestom osnovne i želite svojoj simpatiji nešto pokloniti. Ako ste stariji, držite se oprobanih varijanti - kvalitetan buket i fina bonbonijera ili parfem (oprez, tu ste na skliskom terenu, lako je promašiti ...). Najbolji način da suptilno ukažete na ono što slijedi je, naravno, neko dobro donje rublje (kataloge ste tako i tako već deset puta pregledali, pa znate što treba kupiti).

Uz to, naravno, ide neka rezervacija za restoran s omiljenom hranom vaše drage, no važno je cijelo vrijeme naglašavati da pravo tek slijedi .... Naravno, radi se o igricama u krevetu koje slijede nakon povratka kući.

Atmosfera, neka mirisna svijeća i lagana muzika uvest će ljepšu polovicu u raspoloženje, a zatim ne smijete promašiti u krevetu. Možda ne zvuči lako, no ako znamo da 62 posto žena obožava da ih ljubite po vratu ili iza ušiju, vjerojatnost da je to sjajan početak predigre je vrlo velika.

Kako više od polovice žena smatra ljubljenje najvažnijim dijelom predigre, od vas se očekuje glatko izbrijano lice, oprani zubi i puno volje za ugađanjem partnerici.

Dalje ćete znati i sami, no čemu zapravo ova litanija, reći ćete vi? Razlog je jednostavan - ovaj dio poklona za Valentinovo jednostavno ne smijete ispustiti ili odraditi pogrešno, jer tek će tako Dan zaljubljenih biti potpuno zaokružen (ma što vi kupili). Uživajte, a ako imate sreće više nego pameti, vaša će partnerica smisliti jednak pakleni plan, što će definitivno obilježiti Valentinovo kao jedan od boljih dana u godini.

12.02.2015. 08:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mrgud
    13.02.2015. 22:14
    Kaj je ovo? Valentinovo ili Dan žena? Po ovom tekstu, muškarci su konvencionalno i seksualno roblje.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh