« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Što žene prvo primjećuju na muškarcima

Ako ste se pitali što sve trebate napraviti da bi vas žene zapazile, pročitajte i dobro zapamtite ove savjete

Komunikacija dolazi tek na kraju
Komunikacija dolazi tek na kraju (DeviantArt)
Više o

osmijeh

,

žene

,

komunikacija

,

muškarci

,

privlačnost

,

smisao za humor

Muškarci vole kad ih žene primjećuju i tu je prisutna jednaka količna taštine kao i kod žena koje se žele svidjeti muškarcima. No, jedan mali problem i dalje muči muškarce - što to žene točno primjećuju na njima.

Za početak, najočitije - visinu i težinu. U tim segmentima žene imaju vrlo čvrsto definirana pravila, pa tako muškarci koji imaju premalo ili previše kilograma ili centimetara trenutno dobivaju virtualni minus i nemaju šanse da se nastavi analiza - pali su već na prvom ispitu.

Tek nakon toga ocjenjuje se opći izgled i privlačnost, koji nisu samo površinski, nego žene na temelju sitnih detalja donose zaključak o slici koju vide. Znači, važno je sve, od cipela do frizure, da ne spominjemo opću higijenu. Ako prođete ovu razinu skeniranja, znači da je žena zaključila da se trudite oko svog izgleda i brinete o sebi, što je ulaznica za nastavak promatranja.

Osmijeh je važan, toliko da čak može pokriti neke sitne nedostatke u izgledu, a jednako tako i smisao za humor.

Vjerovali ili ne, samopouzdanje dolazi tek iza svega do sad navedenog, a tu su lake na obaraču i ocjenjuju brzo na temelju dojma koji ostavljate. Mali naputak - samopouzdanje nije arogancija ili uobraženost, takvi otpadaju u trenu.

Za kraj se ostavlja komunikativnost, jer ste trebali zadovoljiti sve dosadašnje uvjete da biste uopće imali priliku pošteno popričati. Slušanje je jednako važan dio komunikacije kao i riječi koje izgovarate, stoga, pokažite sve što znate.

10.04.2014. 13:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh