« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
MA DA?!

Neobične stvari koje muškarce privlače na ženama

Muškarce na ženama privlače razne stvari, no među njima ima i nekih koje su stvarno neobične, barem ih tako žene shvaćaju

Žene s naočalama nekad su neodoljive
Žene s naočalama nekad su neodoljive (Arhiva)
Više o

žene

,

strah

,

šminka

,

muškarci

,

privlačnost

,

naočale

Muškarci ponekad razmišljanju na način koji je ženama prilično teško shvatiti (kao uostalom i i obrnuto), pogotovo kad se radi o privlačnosti. Naime, žene uglavnom vjeruju da će muškarcima biti privlačne samo kad su maksimalno sređene, mazne i zavodljive.

No, nije baš uvijek tako. Recimo, muškarci obožavaju kad se žene nečega boje. Ne, to nije iz nekog perverznog razloga niti imaju veliku želju upoznati ženu punu strahova, no kad se žena nečeg boji, a muškarac ne, onda on može ispasti zaštitnik i pokazati se. Stoga, ako se i ne bojite paukova, isprobajte koliko je vaš muškarac hrabar ...

Druga stvar koja može biti pomalo neobična su naočale. Ima nešto u načinu na koji ih neke žene nose što ih čini dijelom ličnosti, tako da kad ih žena skine, postaje potpuno druga osoba. E, pa muškarcima su naočale jednostavno seksi, pogotovo ako je cijeli styling pomno usklađen s njima. 

Privlačno je i vidjeti ženu u trenirci, nepočešljanu i bez šminke. Zašto? Zato što ste to tada baš vi, takvi kakvi jeste, bez ikakve politure. Ako se u tom izdanju sviđate muškarcu, što li će tek biti kad nabacite sve što inače nosite da biste bili privlačni.

Da ne zaboravimo, muškarcima je šminka čuđenje u svijetu. Iako često izjavljuju kako im to nije važno, zapravo su prilično ljubomorni što žene nešto mogu napraviti tako dobro, bez ikakve pomoći. Stoga, šminkajte se pred svojim muškarcem, bit će toliko fasciniran cijelim procesom da će zaboraviti zanovijetati kako već kasnite jer se vi ... šminkate.

09.04.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh