« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
JEDNA JE ...

Što možete saznati o muškarcu po njegovom odnosu s majkom

Zove li vaš dragi mamu svaki dan, ili se čuju samo za blagdane i rođendane? Traži li njene savjete za sve ili je samo brzo pozdravi i prekine razgovor

Je li vaš dragi mamin sin? :)
Je li vaš dragi mamin sin? :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

mamin sin

,

svekrva

,

odnos s majkom

Muškaci i njihove majke predmet su mnogih viceva, dobrih i loših, smiješnih i morbidnih, no taj odnos jednostavno izaziva takve reakcije zbog svoje kompleksnosti i raznih situacija koje se iz njega rađaju.

Naravno, psiholozi su se prihvatili posla objašnjavanja što odnos prema majci može reći o nekom muškarcu, pa da vidimo čemu su se domislili.

>> Muškarci ipak traže majku u svim ženama >>

Tako onaj iz viceva koji svoju mamu zove svaki dan sigurno s njom raspravlja o svakoj, pa i najmanjoj sitnici u svojoj vezi ili braku. Naravno, posljedice su pogubne na duži rok, jer majka kao majka, neće odoljeti a da ne zaštiti svog sina od zle snahe ...

Ako uz to nastavlja živjeti prema njezinim pravilima koja su potpuno besmislena u vezi, to vam jasno govori da imate posla s osobom koja nije u stanju izgraditi vlastiti sustav vrijednosti, pa bi bilo bolje udaljiti se od nje dok nije prekasno.

>> Žene se pretvaraju u vlastite majke u 32. godini >>

Traženje savjeta za svaku sitnicu još je jedna od mogućnosti koje nisu dobre za vezu ili brak, jer ako mu je majčino odobravanje potrebno za baš svaki potez u životu, i opet imate posla s nesigurnom osobom, koja još uz to nema povjerenja u vas.

Druga krajnost su oni koji gotovo da i nemaju kontakt s majkom, jer takvi imaju velikih problema s ljubavi općenito - ako nisu u stanju voljeti prvu ženu koja ih je voljela u životu, kako će onda ostale?

Stoga, obratite pažnju na ove detalje, mogli bi vam biti od velike koristi pri odluci ima li smisla nastaviti vezu s njim ...

22.06.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh