« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Osnovne stvari koje svaki muškarac mora znati

Da, postoji i to - stvari koje morate znati bez obzira jeste li mamin sin ili samostalan čovjek koji ne ovisi ni o kome

Roštilj je samo jedno od obaveznih znanja
Roštilj je samo jedno od obaveznih znanja (Arhiva)
Više o

predrasude

,

muškarci

,

vještine

,

vezanje kravate

,

pravi muškarac

,

znanja

,

klišeji

Muškarci neke stvari jednostavno moraju znati, bez obzira na odgoj, odrastanje, okolinu i društvo. Iako se zapravo radi o klišejima koji bi vam mogli ići na živce, budite svjesni da se to od vas očekuje.

Recimo, svaki pravi muškarac mora znati zavezati kravatu. Možete vi biti namjerno nespretni da vam je sveže ili popravi draga ili zgodna prodavačica u trgovini, no kad ste sami, morat ćete to napraviti bez njih.

>> 5 predrasuda o muškarcima koje ste naučili iz časopisa ili serija >>

Kad je vani lijepo vrijeme, draga će s veseljem kupiti hrpu mesa koje ćete VI ispeći na roštilju, znali vi to ili ne. To je jednostavno nešto što se od muškarca očekuje da napravi sjajno. Pa ako ne znate ... potrudite se naučiti.

Posluživanje pića još je jedno od zaduženja koje bi muškarac morao preuzeti na sebe, znati koje su prave čaše za koje vino, liker ili žesticu, a i kušati vino i znati procijeniti je li odgovarajuće za hranu koja se nudi.

>> 10 stvari koje muškarci žele da znamo o njima >>

I da, morate znati zamijeniti gumu na automobilu, imali vi dvije lijeve ili ne, a ma koliko vas ne zanima nogomet, trebate moći objasniti što je to zaleđe ...

27.11.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh