« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
HM, DA...

Što žene ne žele priznati ni za živu glavu?

Čak osam od deset žena odmah nakon kupovine skida cijene s kupljenih stvari kako njihov dragi ne bi saznao koliko su potorošile

Računi se, uglavnom, sakrivaju...
Računi se, uglavnom, sakrivaju... (Shutterstock)
Više o

žene

,

shopping

,

računi

,

sakrivanje

Žene vole imati svoje male tajne, kao uostalom i muškarci, a one obično nisu niti slične jer ovise o mnogim faktorima - no jednu dijele gotovo sve i ne žele je baš nikad podijeliti s partnernom.

Vjerojatno već pogađate - većina žena svom partneru taji što kupuje i koliko novca pritom potroši. Zato radije skrivaju račune i drže svoje trošenje u tajnosti. 

Vrlo zanimjivo istraživanje je pokazalo da se uglavnom taje cipele, modni dodaci i odjeća, a čak osam od deset žena odmah nakon kupovine skida cijene s kupljenih stvari kako njihov dragi ne bi saznao koliko su potorošile.

No, priča tu ne staje - povelika četvrtina žena nove stvari skriva u ormaru i nakon nekog vremena ih izvadi, uz spremnu priču partneru kako je taj komad odjeće kupljen još pred par godina, ali ga, eto, nije obukla jer... popunite točkice sami.

Zašto to rade? Vjerojatno zato što se same žene osjećaju krivima za kupovinu skupih i/ili nepotrebnih stvarčica. Same sebe pritom tješe da su nešto kupile na sniženju ili odmah smisle neku buduću priliku gdje će novu odjeću moći odjenuti.

04.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh