« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE

Što žene najviše privlači na muškarcima

Ako vam baš ne ide na ljubavnom planu i žene kao da bježe od vas, vrijeme je da pročitate ovaj članak i shvatite gdje griješite

Trbušnjaci nisu toliko nužni koliko možda mislite
Trbušnjaci nisu toliko nužni koliko možda mislite (Shutterstock)
Više o

crte lica

,

muškarci

,

privlačnost

,

atraktivnost

,

karakteristike

Muškarci se često pitaju što je to ženama privlačno na njima, a suprotno čestom vjerovanju, pravilan nos, savršena figura ili klasičan izgled lica nisu ni približno važni koliko oni aspekti naše osobnosti koje lako možemo promijeniti. Male stvari koje su pod našom kontrolom su najatraktivnije od svih karakteristika. 

Vrlo zanimljivo istraživanje o tjelesnim karakteristikama koje najviše privlače suprotan spol provođeno je godinama, a namjera je bila otkriti važnost nepromjenljivih karakteristika poput figure i crta lica nasuprot onim promjenljivim, poput oblačenja i dotjerivanja. Pitali su se što je to što osobu čini atraktivnom?

Istraživači su u te svrhe ispitivali studente (oba spola) da ocijene atraktivnost osoba koje su na slikama. Nakon dobijenih odgovora i pažljivog istraživanja, otkrili su koje su to osobe atraktivne i zašto.

Najbolje su ocijenjene osobe koje su označene kao one koje "vode brigu o sebi", na prilično iznenađenje znanstvenika. To je uključivalo "promjenljive" odlike, poput češljanja, brijanja, lijepog oblačenja i održavanja zdrave težine...

Ukratko - nije vam potrebna plastična kirurgija, svakodnevni odlazak u teretanu niti kompletan remont tijela da biste bili atraktivni.

Uz već navedene, atraktivne karakteristike su ugodna osobnost i muževnost

Sve u svemu, ako želite biti privlačni i atraktivni, trebate zadovoljiti neke prilično jednostavne kriterije - brijte bradu redovno , hodajte uspravno, oblačite se pristojno i budite zdravi. Ako ste uz to još i pozitivna osoba, prijateljski nastrojena i ugodnog karaktera, nemate problema s privlačenjem suprotnog spola.

Eto, pročitajte još jednom i dobro razmislite što vam od ovoga nedostaje.

24.10.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh