« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
GENIJALCI ...

Muški biseri koji užasavaju žene

Muškarac i komplimenti obično ne mogu stati u istu rečenicu, a naročito kad neki biserko odluči da je vrijeme da tako nešto kaže svojoj dragoj

Velika guza ... pa što onda?
Velika guza ... pa što onda? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

komplimenti

Muškarci bi trebali posvećivati više pažnje komplimentima, jer kako vole misliti da ih znaju dijeliti, vrlo često im se dogodi neki biser koji potpuno uništi sve što su do tada napravili po tom pitanju.

Naravno, najbolje im ide u fazi udvaranja i na početku veze, no kad odluče da je veza došla do faze da mogu biti iskreni, gluposti se samo nižu bez kraja i konca.

Što najčešće ispaljuju? Pa, na prvom je mjestu očekivan ispad - čak 52 posto žena najradije bi ubilo dragoga koji je odlučio "iskreno reći" kako misli da mu draga ima preveliku stražnjicu. Na stranu Coco T i Kim Kardashian, ali razmišljanja o ženskim pozadinama uvelike su se promijenila zadnjih godina ...

Drugo je mjesto rezervirano za klasičnu glupost koju je svaki muškarac napravio barem jednom u životu - zaboravljanje važnih datuma.

Treća stvar koja izuzetno živcira žene je potpuna sljepoća prema novoj frizuri, jer 15 posto žena će to trenutno protumačiti kao nedostatak pažnje i naduriti se. 

Kuhanje je na četvrtom mjestu jer negativne kritike hrane 11 posto žena doživljava kao težak udar bračnoj harmoniji i skladu.

Za kraj, peto mjesto je prilično utješna stvar, jer tek 3 posto žena misli da je činjenica da se njihov dragi često izgubi, iako je potpuno uvjeren da zna put, nešto oko čega bi trebalo raditi probleme.

26.10.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh