« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
MA DA?

Što ženama diže tlak u krevetu?

Na prvo mjesto liste najiritantnijih muških ponašanja smjestilo se uzimanje pokrivača na svoju stranu kreveta

Hrkanje nije najgora stvar na svijetu već...
Hrkanje nije najgora stvar na svijetu već... (Shutterstock)
Više o

krevet

,

žene

,

seks

,

muškarci

Koliko ste se puta probudili ujutro, a vaša draga vas je gledala kao da ste joj upravo ubili omiljenog kućnog ljubimca i bacili svu šminku u smeće pogreškom? A sinoć je sve bilo tako lijepo...

E, možda jest prije spavanja, no tijekom noći napravili ste jednu kardinalnu pogrešku... i ne, niste hrkali kao medvjed u zimskom snu, već ste joj - ukrali pokrivač.

Jedno istraživanje provedeno na više od 1000 ispitanika pokazalo je da hrkanje nadmašuje krađa pokrivača.

Ispitanici su morali ocjenjivati razne scenarije iz spavaće sobe i na prvo mjesto liste najiritantnijih smjestilo se uzimanje pokrivača na svoju stranu kreveta. Hrkanje se našlo na drugom mjestu, a na trećem je neprestano vrpoljenje.

Zanimljivo je kako ista navika previše ne nervira muškarce - muškim ispitanicima najviše smeta kada žena jede u krevetu.

Isto istraživanje pokazalo je da su parovi s većim krevetom u načelu sretniji, što je sasvim logično jer veći komfor prilikom spavanje pruža osjećaj zadovoljstva i manje se opterećujemo drugim potencijalno iritantnim navikama.

Zanimljivo je i kako je 17 posto oženjenih ispitanica izjavilo kako nema ništa protiv toga da povremeno spava odvojeno od partnera jer se tako lakše odmore, a samo 8 posto oženjenih muškaraca dijelilo je isto mišljenje

27.08.2018. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh