« Život
objavljeno prije 10 godina
LOOL

Što se NE radi za ljubav

Nova ljubav nerijetko nas inspirira da napravimo nešto što, pri zdravoj svijesti, ne bismo napravili ni u ludilu ...

Zaljubljenost je OK, ali loša tetovaža nije :)
Zaljubljenost je OK, ali loša tetovaža nije :) (Arhiva)
Više o

ljubav

,

prijatelji

,

tetovaže

,

nova ljubav

,

savršenstvo

,

loše tetovaže

Zaljubljenost nas nerijetko nagna da napravimo nešto zbog čega kasnije žalimo, pa da vidimo što od toga nikako ne bismo smjeli izvesti jer će utjecati na naš cjelokupni život.

>> Zaljubljenost zaglupljuje >>

Kad se zaljubimo, novi partner nam je sve na svijetu i pokušavamo s njim/njom provesti što je moguće više vremena. To je u redu, ali nikako ne smijemo zapostaviti svoje prijatelje koji su nam inače oslonac i podrška u životu, jer bi nam mogli u ključnim trenucima okrenuti leđa, baš kad ih najviše trebamo.

>> Cijena ljubavi: dobiješ novog partnera, izgubiš dva prijatelja >>

Uz to, naravno da nitko nije savršen, pa što duže pokušavate novom partneru prodati tu sliku, teži će podnijeti stvarnu istinu koja će, kad tak, izaći na vidjelo. Stoga, nema savršenstva - svi podrigavamo, prdimo, imamo dlake na čudnim mjestima i svoje pomalo neobične rituale. Što ih partner prije upozna, veća je šansa da će ih prihvatiti. 

>> Muškarci žele neiskusne žene, a žene ... >>

Za kraj, glupost koja više manje svima u ovo doba pada na pamet - zajednička tetovaža upitne vrijednosti ... nemojte, jednostavno preskočite tako nešto, barem prvih pet godina veze.

>> Zaljubljenost traje četiri godine >>

15.06.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh