« Život
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
POTRAGA

Muškarci žele neiskusne žene, a žene ...

Žene, naravno, žele biti u vezi s iskusnim muškarcem kojem seksualne tehnike nisu nepoznanica

Ženama se sviđaju iskusni partneri
Ženama se sviđaju iskusni partneri (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

iskustvo

Sve priče o privlačnosti padaju u vodu pred jednim, ali vrijednim argumentom kad se bira novi partner - seksualnim iskustvom. Muškarci, naravno, traže žene sa što manje seksualnog iskustva, dok je kod žena situacija obrnuta - njima se sviđaju iskusni muškarci. 

Čak petina muškaraca najradije bi bila u vezi s djevojkom iz susjedstva koja nema apsolutno nikakva seksualna iskustva. No, s druge strane, deset posto muškaraca željelo bi imati 11 seksualnih partnerica prije ozbiljne veze, a upola manje žena ima želju za istim brojem iskustava.

Ipak, i muškarci i žene misle da bi njihov savršeni partner trebao imati četiri seksualna partnera prije njih, što je u najmanju ruku zanimljivo.

Muškarci, tvrdi isto istraživanje, krenu u potragu za zabavnom i vrckavom partnericom, no u najvećem broju slučajeva završe ili s onom koju smatraju jako lijepom ili s osobom za koju vjeruju da im može biti dobra prijateljica. 

No, kako je u jednom drugom istraživanju čak petina ljudi izjavila da bi vrlo rado spavala s androidom, postavlja se pitanje - hoćemo li uskoro ubrajati i robote u seksualne partnere ili će oni imati status vibratora nove generacije?

08.05.2014. 20:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh