« Život
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
OPA :)

Što nam sve piše na licu

Proučavajući drevna kineska učenja, ona je zaključila da nam na glavi točno piše kakvi smo u ljubavi i seksu, koliko smo slobodni, vijerni, topli, maštoviti...

Što kaže? ;)
Što kaže? ;) (Arhiva)
Više o

oči

,

lice

,

usne

Znate li kakvi ste kad vas vide drugi ljudi? Možda čak i bolje pitanje - što vi vidte na drugima kad pogledate njihovo lice?

Nakon što se toga dohvatila poznata Tracy Cox, ako je vjerovati njenoj teoriji, onda stvari stoje ovako:

Nos - nali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadole - senzualnosti. Osobe sa krivim nosom su veoma strastvene, dok su one sa prćastim romantične i vijerne.

Obrve - rijetke i kratke obrve su asocijacija za požrtvovane i predane u ljubavi, koji, međutim, nemaju bogatu želju za seksom. Za one koji imaju guste, kaže se da su senzualne, ali nerijetko i nevjerne

Oči - ukoliko imate tamniju boju očiju znači da ste strastveni, topli i otvoreni. Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i nevjerni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, važe za rođene pustolove.

>> Što ženu čini lijepom >>

Usne - velike i pune usne otkrivaju senzualne, nesebične ljubavnike, a mala maštovite i inventivne. Punija donja usna karakteristična je za hedoniste u svemu, pa i u ljubavi, dok je tanka donja odraz svedenih, hladnih i rezerviranih.

Uši - osobe sa malim ušnim resicama su otvorene i predane u vezi, a one sa većim ušima važe za senzualne i strastvene ljubavnike koji vole "švrljaju".

25.05.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    26.05.2021. 10:13
    ima tu neke istine
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh