« Žene
objavljeno prije 10 godina
EH, DA ...

Što ženu čini lijepom

Ljepota se skriva i u onima koji brinu o drugima, ponekad i više nego o sebi, no i to na jedan samozatajan i prirodan način

Ljepota dolazi iznutra
Ljepota dolazi iznutra (Arhiva)
Više o

stvarna ljepota

,

ljepota

,

lijepa žena

,

unutarnja ljepota

Ljepota žene nije samo u boji očiju, kose ili crtama lica, već se radi o skupu različitih karakteristika koje nadilaze fizički izgled, no i dalje ostaju ispod granice seksi i provokativnog.

Elite Daily pozabavio se definiranjem tih karakteristika, pa su na prvo mjesto stavili strasti, koje puno bolje definiraju ženu nego izgled - ako je pokreću njeni ciljevi u životu, ljepota dolazi upravo iz te energije koju nosi u sebi.

Lijepa žena je privlačna i onda kad se ni najmanje ne trudi privući pažnju ili biti u centru zbivanja, no njena je skromnost i samouvjerenost jednostavno izdvajaju iz okoline i privlače pažnju same od sebe.

>> Ženska ljepota koju preferiraju muškarci >>

Također, lijepa se žena zna lijepo izražavati, sjajno komunicira na prirodan način, a kako je pamet jako seksi, a pažljivo odabrane riječi najjači afrodizijak, i opet muškarci oblijeću oko takve žene kao leptiri oko svjetla. Ipak, ona istovremeno ni na koji način ne izdaje svoje privatne stvari i, zapravo, šuti o onome što ljude najviše zanima. 

Naravno, takva je žena samostalna i neovisna, čvrsto stoji na svojim nogama i ne traži potvrdu od drugih, već jako dobro zna svoju vrijednost. Ključ prave ljepote je samopouzdanje.

>> Ljepota je u oku, ali i u spolu promatrača >>

Ljepota se skriva i u onima koji brinu o drugima, ponekad i više nego o sebi, no i to na jedan samozatajan i prirodan način. Ipak, otvorena je za nove ideje, otvorenog je uma i ne libi se pokušati nešto novo. 

I da, lijepa žena nema problema s pokazivanjem svog pravog lica, što znači da šminku koristi s mjerom i kad je potrebna. Njoj ne znači ništa ako izađe bez šminke i lijepe odjeće, jer zna da to ne čini njenu ljepotu.

>> Ideali ljepote diljem zemaljske kugle >>

Sve u svemu, definitivno prava ljepota dolazi iznutra, ali toliko snažno probija da ne možete prestati gledati u nju. 

 

03.06.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh