« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
OVAAJ

Što muškarci zapravo misle, no sigurno neće reći

Mislite da su žene komplicirane? Nije to toliko daleko od istine, no ako mislite da su muškarci jednostavni, varate se

Muškarci nisu ništa jednostavniji od žena
Muškarci nisu ništa jednostavniji od žena (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

tajne

Muškarci su gotovo jednako komplicirani kao žene, tvrdi ekipa na portalu TOI, a potvrdu za to daju u činjenici da muškarci puno manje komuniciraju i da im, baš kao što oni optužuju žene, trebate čitati misli.

Tako, primjerice, muškarci obožavaju biti neobavezni, jer na taj način mogu nastaviti sa nekim oblikom samačkog života, mijenjajući žene ili varajući trenutnu partnericu jer se tako osjećaju dječački mladi.

>> Kako zavesti muškarca za par minuta >>

Muškarci, baš kao i žene, vole biti neuhvatljivi i obožavaju kad se žene trude oko njih, no jednom kad se stvarno zaljube, svaki znak pažnje od njihove drage im zapravo jako puno znači.

Ono čega se muškarci boje kao vraga jest mogućnost da vam se svidi neki njihov prijatelj ili kolega s posla, a ništa manje mrsko im nije kad ostajete duže na poslu da biste pomogle kolegicama ili prijateljicama, jer tada manje pažnje poklanjate - njemu.

>> Zavođenje bez upotrebe dekoltea >>

Strah da budu ostavljeni nije rezerviran samo za žene, muškarci također imaju taj problem, bez obzira što se stalno piše kako su muškarci ti koji češće varaju.

Stoga, obratite pažnju na male znakove koji će vam pokazati koliko ste zapravo važni svom muškarcu.

26.06.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh