« Žene
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
TREP, TREP

Kako zavesti muškarca za par minuta

Samopouzdanje je također vrlo bitan element zavođenja, a pristup koji odaje vaše najbolje karakteristike je najbolji

Opušteno i samopouzdano je najbolji recept
Opušteno i samopouzdano je najbolji recept (Shutterstock)
Više o

oči

,

osmijeh

,

žene

,

muškarci

,

osvajanje

,

zavođenje

Prvi je dojam često presudan kad vam se netko sviđa, a kako se najbolje predstaviti u vrlo kratkom vremenu možete naučiti prilično lako i jednostavno.

Za početak, sugovornika i potencijalni ulov gledajte ravno u oči, s razumijevanjem i pažnjom, a usput možete procijeniti njegove oči. Uz to, tako i njemu dajete mogućnost da napravi isto i pronađe onog vražićka u vašim očima koji će mu dati do znanja da vas zanima. 

Osmijeh ruši sve barijere i otvara sva vrata, pod uvjetom da je iskren. Pritom stvara i opuštenu atmosferu i šalje poruku da ste dobra, pozitivna osoba, što su osobine koje se u principu svima sviđaju. Znači, sramežljivost ostavite kod kuće i hrabro se nasmijte osobi koja vam se sviđa. 

Samopouzdanje je također vrlo bitan element zavođenja, a pristup koji odaje vaše najbolje karakteristike je najbolji. Ne dajte se zbuniti, igrajte na intuiciju i pokažite inicijativu, to se muškarcima sviđa.

Za kraj, nema očajničkog flertanja, budite cool i opušteni, ono što jeste i dozvolite sebi pogrešnu procjenu. Neka vas ne opterećuje potreba da se predstavite što bolje, jednostavno budite onakvi kakvi ste, pa ako to drugoj strani odgovara, super, ako ne, tko mu je kriv.

14.03.2014. 21:46:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  jebač
  19.03.2014. 10:02
  Najučinkovitije je staviti mu kurac u usta.
 2. avatar
  mica
  27.03.2014. 13:52
  Ja sam to probala, al nije išlo. čim sam mu stavila kurčinu u usta, on bi podivljao i vikao, kurvetino jedna , bjež od mene.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh