« Žene
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
TRIKOVI

Zavođenje bez upotrebe dekoltea

Muškarcima treba sedam sekundi za procjenu sviđa li im se žena ili ne, a evo kako privući pažnju bez najjačeg oružja, dekoltea

Nije uvijek potrebno izbaciti grudi
Nije uvijek potrebno izbaciti grudi (Arhiva)
Više o

žene

,

govor tijela

,

odjeća

,

cipele

,

dekolte

,

muškarci

,

zavođenje

Zna se da muškarcima za oko uvijek prvo zapne dekolte dama u okruženju, no ako se baš nemate čime pohvaliti, a tražite mušku pažnju, ne brinite, ima dovoljno drugih načina za zavođenje koji su jednako učinkoviti.

Odjeća čini čovjeka, pa vam preporučujemo jednobojnu odjeću bez obzira na modu, jer šalje bitno jasniju poruku i pouzdaniji je mamac. Naravno, crnu boju izostavite, osim ako se ne radi o maloj crnoj haljini. 

Štikle izluđuju neke muškarce, no i bez njih možete biti uspješni, čak i uspješniji. Balerinka koja se njiše samo na prstima njegovanih nogu nadmašit će bilo koju štiklu ili nogu u blizini.

Popravite nabore na odjeći prije nego što pružite ruku za upoznavanje osobi koja vam se sviđa, i ona će reagirati puno snažnijie, podsvjesno primajući poruku da vam je važna. 

Gola ramena su jednako učinkovita kao i gole grudi, samo što tako možete hodati bilo gdje, stoga, pokažite ih i muškarci će se lijepiti za vas kao muhe.

Lagano se osloniti na šank puno je bolje nego staviti ruke na struk, a ako stanete u sredinu grupe koja se okupila oko točionika, garantirano će sve oči biti na vama.

Stoga, zapamtite savjete i izađite van, svijet je vaš.

17.08.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh