« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
OVAAJ ...

Što muškarci ne mogu shvatiti kod žena

Muškarci otvoreno priznaju da baš ne razumiju žene, no ove stvari ih jednostavno toliko zbunjuju da im mozak stane

Neke žene ovako reagiraju na nerazumijevanje
Neke žene ovako reagiraju na nerazumijevanje (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

razlike među spolovima

,

nerazumijevanje

Muškarcima su žene čuđenje u svijetu, da parafraziramo ono poznatu, jer žene se ponekad ponašaju na način koji muškarcima jednostavno nije jasan. Recimo, gledanje sapunica jedna je od stvari koju najveći dio muškaraca ne može shvatiti - kako privlače žene i zašto. Njihov linearan način razmišljanja jednostavno ne vidi ništa u takvom tipu serija.

>> Muškarci stvarno ne razumiju žene >>

Sigurno ste nebrojeno puta naletjeli na par koji se fotografira - muškarac drži fotoaparat u ruci s izbezumljenim pogledom, dok žena stoji u nekoj nevjerojatnoj pozi, ruka na boku, izbačena noga ... To je tako, ona je centar fotke, a ne piramide u pozadini.

>> Veliki vodič kroz neobjašnjivo žensko ponašanje za muškarce >>

Slatko je jedna od riječi koje žene koriste za opisivanje raznih stvari, od Brada Pitta preko bebe ili psića pa sve do automobila, haljina i cipela. Muškarcima je ovaj prvi dio jasan, no kad dođu do cipela ili auta, potpuno se izgube. Njima je slatka čokolada ... i kolači. I to je to.

>> Žene cijene muškarce koji ih pokušavaju shvatiti >>

Za kraj, dvije stvari koje muškarci apsolutno nikad neće shvatiti - ženske torbe i štikle. Oni vole sve nositi u džepovima i tolika torba im treba kad idu na put, a kako žene stoje cijelu večer na partyju u štiklama, to je jednostavno kozmička tajna koju nikad neće proniknuti. 

24.07.2014. 21:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh