« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Kako izgleda idealan muškarac za brak?

Kad žene ostave snove po strani i pokušaju realno procijeniti svoju budućnost, na prvom im je mjestu obitelj, tj. djeca i sigurnost

Ne previsok, ne prebogat
Ne previsok, ne prebogat (Shutterstock)

Svaka žena ima neki svoj ideal muškarca kojem teži, no u praksi se rijetko nalazi baš onaj o kakvom se sanja. Ekipa s jednog britanskog portala odlučila je istražiti kakav je idealan muškarac za žene u godinama između 20 i 35, a rezultati su više nego zanimljivi.

Naime, kad žene ostave snove po strani i pokušaju realno procijeniti svoju budućnost, na prvom im je mjestu obitelj, tj. djeca i sigurnost, stoga prilično dobro potkoženi bankari, advokati i liječnici otpadaju s popisa zbog prevelike zauzetosti s poslom.

Atraktivan izbor tada postaju - profesori, koji očito u Britaniji imaju čisto pristojne plaće (za razliku od naših), a imaju manje radnih sati i dugačke odmore, što odgovara ženama koje žele obitelj. 

Uz to, navele su i neke fizičke karakteristike, pa su tako plavušani (jednako kao plavuše) otpali kao materijal za brak, već ih se doživljava kao muškarce za zabavu.

Stoga, najbolji mogući realan izbor je sljedeći: profesor star 31 godinu, smeđe kose i očiju i viosk 185 centimetra.

Znači, ako se pronalazite u ovom opisu, Britanija je zemlja iz snova za vas ...

13.03.2014. 18:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh